Hivatalos: A következő szezonban is David Davis lesz a Telekom Veszprém vezetőedzője

A következő idényben is a spanyol szakember ül a magyar rekordbajnok kispadján.

A veszprémi klub hivatalos honlapjának közlése szerint a mai napon hivatalossá vált, hogy a David Davis szerződésében szereplő plusz egy évre vonatkozó opció lehívásra kerül a Veszprém Handball Team Zrt. által, így a 2019/20-as szezonban is a spanyol szakember irányítja majd az együttest.

Mint az ismeretes, 2018 októberében David Davis vette át a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzői székét, egy plusz egy éves szerződést írva alá a magyar rekordbajnok csapatot működtető zártkörű részvénytársággal. Irányítása alatt visszatért a győzelem útjára az „Építők”, és immáron zsinórban tizenhat mérkőzés óta nem talált legyőzőre.

Dr. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója elmondta: „A vezetés maximálisan elégedett David Davis mester munkájával, amelyet a tizenhat zsinórban elért győzelem is ékesen bizonyít, különösen annak fényében, amilyen nehéz helyzetben volt a csapat az idény elején. A ma hivatalossá tett döntés jelzi a bizalmat a vezetőedző és a csapat felé, megerősítve mindenkit abban, hogy az együttes jó úton jár, és megfelelő munkát végez annak érdekében, hogy elérjük a végső céljainkat. A csapaton látható és érezhető, hogy erős tartása van. Ennek is köszönhető volt, hogy az elmúlt mérkőzéseken, akár Szkopjéban, akár itthon a Brest ellen nagyobb hátrányból felállva is győzni tudott.

David Davis mester a következőt nyilatkozta: „Amióta a vezetőség tájékoztatott a döntéséről, nagyon boldog vagyok. Hálás vagyok a Klubnak, a Vezetőségnek, a Játékosoknak és a Szurkolóknak. Fontos volt, hogy jó munkát végezzek a csapattal. Boldog vagyok, de egyedül lehetetlen nagy dolgokat elérni, és azt gondolom, hogy az utóbbi három hónapban mindenki segített, én pedig nem is lehetnék boldogabb itt Magyarországon.

 

fotó: http://telekomveszprem.hu