Hivatalos: Kuttor Attila lett a Mezőkövesd-Zsóry FC új vezetőedzője

Az NBI-es klub 2019 június 30-ig érvényes szerződést kötött a szakemberrel.

A Mezőkövesd-Zsóry FC hivatalos honlapjának keddi tájékoztatása szerint Kuttor Attila játékosként megfordult a Diósgyőr, a Videoton, a Győr, az MTK, a Debrecen, a Siófok és a Haladás csapatánál. Mezőnyjátékosként 560 mérkőzéssel csúcstartó a magyar élvonalban. Bár legtöbbször védőként kapott szerepet, ennek ellenére 49-szer volt eredményes az NB1-ben. Kuttor Attila 1993-2004 között 19-szer húzhatta magára a címeres mezt, utolsó válogatott találkozóján betalált a japánok hálójába.

Az újdonsült vezetőedző ideiglenes trénerként már bemutatkozott a magyar élvonalban, 2015-ben a Haladást vezényelte egy idegenbeli Lombard Pápa elleni mérkőzésen. A szakember utánpótlás vonalon dolgozott az Illés Akadémiánál és a Haladásnál is legutóbb a Videotonnál volt alkalmazásban, ahol az U17-es csapattal bajnokságot nyert, ezzel feljutottak a 10 csapatos kiemelt bajnokságba.

Nagy megtiszteltetés ez a feladat, minden erőmmel azon leszek, hogy a csapat hamar eredményes legyen – nyilatkozta Kuttor Attila. Csak a munkában hiszek, igyekszek olyan csapatot kialakítani, amely harcos felfogásban játszik és amelynek szemmel láthatóan saját stílusa van.

fotó: mezokovesdzsory.hu