Hivatalos: Szöllősi-Zácsik Szandra az MTK Budapest csapatához igazolt

Szöllősi-Zácsik Szandra 56-szoros válogatott kézilabdázó visszatért a szülési szabadságról, és az MTK Budapest csapatához igazolt.

Beszéltem vele előtte, komolyan gondol a karrierjére, és rövid időn belül szeretne visszatérni a válogatottba is” – mondta az MTK TV-ben Golovin Vlagyimir vezetőedző –  számolt be kedd este az MTI.. Hozzátette, beszélni fog Kim Rasmussen szövetségi kapitánnyal, hogy megtudja, milyen poszton számít a balátlövőre.

Szöllősi-Zácsik korábban a Vác, a Ferencváros, a szlovén Krim Ljubljana és a Budaörs csapatát erősítette, de a legutóbbi idényt második gyereke születése miatt kihagyta. A bajnokságot kétszer, a Magyar Kupát egyszer, a KEK-et ugyancsak két alkalommal nyerte meg az FTC-vel. A válogatottban 2009 és 2013, illetve 2015 és 2017 között 56 mérkőzésen 177 gólt szerzett.

Az MTK-ban folytatja pályafutását az ugyancsak Budaörsről érkező Dávid-Azari Fruzsina, valamint a junior világbajnok kapus Suba Sára is. Az előző szezonban 11. helyezett csapat célja az új évadban a kilencedik hely megszerzése lesz.