Indul a jegyértékesítés a válogatott felkészülési mérkőzésire

Marco Rossi csapata június 4-én 20.00 órakor Ciprus ellen, majd június 8-án 20.00 órakor Írország ellen lép pályára az Európa-bajnokság előtti utolsó felkészülési mérkőzéseken, a Szusza Ferenc Stadionban.

Az mlsz.hu közlése szerint a mérkőzésekre szóló jegyeket május 26-án, 10-órától, kizárólag online lehet megvásárolni a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A jegyek nem névre szólóak, egy vásárló legfeljebb 4 belépőt vásárolhat.

A találkozókra két kategóriában lehet belépőt váltani: 3000, illetve 5000 forintért. (Ezúttal a Szurkolói Klub tagjai nem vehetnek igénybe elővásárlási lehetőséget és kedvezményt sem.)

A Szusza Ferenc Stadionba csak személyazonosításra alkalmas igazolvány, valamint hivatalos védettségi igazolvány birtokában lehet belépni, ezek meglétét a belépéskor ellenőrizni fogják. A szervezők a védettség igazolására szolgáló hivatalosan elérhető applikáción bemutatott igazolást is elfogadják.

A védettségi igazolvánnyal nem rendelkező 18 éven aluliak az ilyen igazolvánnyal rendelkező felnőtt felügyelete mellett mehetnek be a stadionba.

A szurkolók az mlsz@tex.hu e-mail címen vehetik fel a kapcsolatot az MLSZ jegyértékesítő partnere, a Jegymester Kft. ügyfélszolgálatával, illetve itt érdeklődhetnek a mozgáskorlátozott belépőkkel kapcsolatban is.

fotó: Sas Gábor