Itt a Viber Fradi-matricacsomagja!

Első magyar futballklubként a Ferencvárosi Torna Club együttműködési megállapodást kötött a Viberrel, a világ egyik vezető közösségi üzenetküldő applikációjával.

A Ferencváros csütörtöki tájékoztatása szerint mostantól a zöld-fehér szurkolók csatlakozhatnak a klub saját Viber Közösségéhez, ahol a klub legfrissebb történéseit, és exkluzív tartalmait találhatják majd. Ebben a különleges közösségben a szurkolók egyszerre értesülhetnek a legfontosabb hírekről, vehetnek részt szavazásokban, és építhetnek kapcsolatot a többi Fradi szurkolóval.

A közösséghez tartozás mellett a klub szurkolói egy különleges Fradi-matricacsomagot is letölthetnek, mindezt pedig ingyen tehetik. A matricákon játékosaink is szerepelnek, ezáltal szeretnénk színesebbé tenni a mindennapi beszélgetéseket a barátaikkal, ismerőseikkel és családtagjaikkal. A matricacsomag a következő három hónapban lesz letölthető.

Ezen felül, a Fradi-Viber chatrobot biztosítja, hogy a feliratkozó szurkolók meccsnapi szöveges közvetítést is olvashassanak, így biztosítva, hogy senki nem marad le férfi labdarúgó csapatunk mérkőzéseinek legfontosabb történéseiről. A szurkolók ezen kívül személyre szabott üzeneteket is kapnak majd a chatrobottól, melyben statisztikákat, eredményeket és egyéb hasznos híreket olvashatnak majd.

A Viber a világpiaci jelentőségű online kereskedelmi és pénzügyi szolgáltató óriás, a japán Rakuten Csoport tagja. A Rakuten hitvallása, hogy a sport és szórakoztatóipar képes összekötni a szurkolókat és egyben a világot is. A Viber partneri portfóliójába tartozik többek között az FC Barcelona is. A Viber partneri csoportjába való belépéssel a Ferencváros ismét bizonyítja, hogy az innovatív technológiák könnyed meghonosításával, a szurkolókkal még szorosabb kapcsolatot ápolhat, egyben még különlegesebb, személyes élményt szerez a szurkolók mindennapjaiban.

A Fradi-Viber chatbotot, és az azon keresztül történő jegyértékesítést és közösségteremtést a Fanbot.ai technológiai háttere biztosítja.

A Viber Közösséghez ITT csatlakozhatnak.

A Fradi-matricacsomagot INNEN tölthetik le.

A Fradi-Viber chatrobot ITT érhető el.