Jön a karácsonyi El Clásico – videó

Épp a karácsony előtti hétvégén, december 23-án vívják a világ legnépszerűbb bajnoki mérkőzését, az El Clásicót, amelyet Magyarországon kizárólag a Sport1 közvetít élőben, a helyszíni kommentátor Farkas Norbert lesz.

A sportcsatorna csütörtöki tájékoztatása szerint Spanyolországban mindig ünnepnap az El Clásico, de idén a bajnokság sorsolásának köszönhetően különösen nagy buli lesz a két galaktikus spanyol klub mérkőzése, hiszen a karácsonyi előkészületek utolsó napján, december 23-án nagyjából ebédidőben feszül egymásnak Lionel Messi és Cristiano Ronaldo csapata. Ezért azt javasoljuk a nézőknek, aznap a hétvégi húsleves elfogyasztását tervezzék valamivel korábbra a megszokottnál.

A televíziós közvetítés 11:45-kor veszi kezdetét, az egyórás felvezető során a műsorvezető Petur András a Hajdu Attila, Vincze Ottó szakértőpáros társaságában elemzi a szezon eddigi eseményeit, és megvitatja, vajon a friss klubvilágbajnok és bajnoki címet védő Real Madridnak sikerül-e közelebb kerülni a listavezető, a fővárosiak előtt 11 ponttal álló Barcelonához, de több a témában szakértő személy is megszólal majd a műsorban. Sőt, még egy hangulatos kis mini-Clásicót is láthatnak az érdeklődők. A műsorfolyam csúcsát jelentő mérkőzést Farkas Norbert a helyszínről, a Santiago Bernabéu stadionból közvetíti.

Aki már csütörtökön is szeretne a meccsre hangolni, akár annak múltjával és jelenével foglalkozni, a Sport1-en 16 órától az El Clásico – The Movie, 17 órától pedig a The Road to El Clásico filmekkel megteheti ezt. Ezekben olyan sztárok is feltűnnek, mint akik a Sport TV ajánlójában szerepelnek. A teljesség igénye nélkül: Lionel Messi, Zinedine Zidane, Luis Enrique, Luis Figo, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, David Beckham, Thierry Henry, Ronaldo, Raúl vagy Puyol. Ők bizony mind vívtak El Clásicót, nem is akármilyeneket.

 

El Clásico – The Movie, december 21., 16.00, Sport1

The Road to El Clásico, december 21., 17.00, Sport1

El Clasico: Real Madrid – Barcelona, december 23., 11.45, Sport1