Katarina Bulatovic újra Győrben – videó

Rutinos kézilabdázóval erősíti meg keretét a 2019/20-as szezonra a Győri Audi ETO KC csapata. 5 éves kitérő után visszatér Győrbe Katarina Bulatovic. A négyszeres BL győztes lövő a montenegrói Buducnost Podgoricától érkezik vissza az Audi ETO-hoz.

A győri klub hivatalos honlapjának közlése szerint véglegessé vált a Győri Audi ETO KC kerete. Régi-új ismerős folytatja zöld-fehér mezben nyártól, hiszen Katarina Bulatovic a 2013/14-es szezont követően ismét Győrben szerepel majd. A rutinos balkezes átlövővel egy éves szerződést kötött a Győri Audi ETO KC csapata.

„Mindenképpen olyan játékost szerettünk volna még a jövő évi csapatba igazolni, aki rendelkezik azzal a kellő rutinnal és tapasztalattal, amire itt Győrben szükség van. Katarina Bulatovic tökéletes választás volt, hiszen többszörös Bajnokok Ligája győztesként mindent tud a kézilabdázásról. Bízom benne, hogy Amanda Kurtovic-csal közösen remekül megoldják a feladatokat ezen a poszton.” – nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.

„Nem sokat gondolkodtam, hogy elfogadjam-e a győri hívást, hiszen a világ legjobb klubjáról van szó. Eredményes szezont zártam anno, amikor itt játszottam, hiszen a magyar bajnokság és a Magyar Kupa mellett a Bajnokok Ligájában is nyerni tudtunk. Danyi Gábort jól ismerem, örömmel dolgozok vele együtt. Természetesen mindent megteszek majd a csapat sikeréért, hogy ismét minden fronton az élen végezzünk. Nagyon motivált vagyok, kicsit Anja Althaus példája van előttem, aki ugyanígy egy évre érkezett Győrbe karriere vége előtt és végül mindent megnyert a csapattal.” – mondta Katarina Bulatovic.

Katarina Bulatovic 34 éves, négyszeres BL győztes, ebből egyszer, 2014-ben az első Női Kézilabda Final4-on Budapesten a Győri Audi ETO KC csapatával diadalmaskodott.

Katarina Bulatovic a követlező szezonban a 32-es mezben szerepel majd a Győri Audi ETO KC csapatában. A mezszámot jelenleg viselő Fodor Csenge érkezésekor eredetileg a 23-as mezszámot szerette volna használni, de az akkor már foglalt volt. Nyártól azonban -Tomori Zsuzsanna távozása miatt – a fiatal szélső használhatja az eredetileg kívánt 23-as mezszámot.

fotó: Győri Audi ETO KC