Kétgólos Videoton-siker a Puskás Akadémia ellen

A legutóbb ezüstérmes Videoton hátrányból fordítva két góllal legyőzte a Puskás Akadémiát vasárnap a felcsúti Pancho Arénában a labdarúgó OTP Bank Liga második fordulójában.

A hazaiak villámrajtot vettek: egy szép támadás végén Diallo fejelt a fehérvári kapuba. A vendégek az első negyedóra végén válaszoltak, majd újabb negyedóra múlva már vezettek. A szünetig hátralévő időben a Puskás Akadémia csapata birtokolta többet a labdát, de gólhelyzetei csak a vendégeknek voltak.

A második félidő elején a hazai gárda volt kezdeményezőbb, mégis a székesfehérváriak növelték előnyüket: Scepovic a lerántásáért megítélt büntetőt váltotta gólra. A folytatásban a Puskás próbálkozott, a Videoton viszont biztosan őrizte előnyét és megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.

OTP Bank Liga, 2. forduló:
Puskás Akadémia FC – Videoton FC 1-3 (1-2)
Felcsút, 1983 néző, v.: Farkas Á.

Puskás Akadémia: Danilovics – Poór, Vanczák, Heris, Spandler – Mevongou, Márkvárt, Balogh B. Molnár G. (Szécsi M. 64.) – Diallo (Bacelic-Grgic 73.), Radó (Knezevic 64.)

Videoton: Kovácsik – Nego, Juhász, Fejes, Stopira – Hadzic, Varga J., Pátkai – Suljic (Szolnoki 90.), Lazovics (Szabó B. 83.), Scepovic (Géresi 86.)

gólszerző: Diallo (2.), illetve Fejes (14.), Lazovic (28.), Scepovic (60. – 11-esből)
sárga lap: Spandler (16.), Vanczák (59.), illetve Hadzic (31.), Juhász R. (51.), Lazovic (75.)

(MTI)

Vélemény, hozzászólás?