Kétnapos Fitbalance Aréna október 3-án és 4-én az Arénában!

A megújult Fitbalance történetében először két napon keresztül, október 3-án és 4-én várja a mozgás szerelmeseit Magyarország legnagyobb sport- és életmód fesztiválja a Papp László Budapest Sportarénában és szabadtéri teraszán.

A szervezők tájékoztatása szerint a rendezvény ingyenes, de a belépés regisztrációhoz kötött – a regisztráció már elindult a https://fitbalance.hu/ oldalon.

A hatósági járványügyi intézkedések maximális figyelembevételével, fokozott óvintézkedések mellett rendezik meg október első hétvégéjén a kétnapos Fitbalance Aréna sportfesztivált. Most először több, mint tizenkétezer négyzetméteren több, mint száz tréner várja a sportolni vágyókat – rekordszámú – tizenöt különböző mozgászónában.

A maximális biztonság érdekében egy vadonatúj helyszínnel bővül a rendezvény: az Aréna előtti nyitott téren, hatezer négyzetméteren, kibővített, szabadtéri mozgászónát és színpadot rendeznek be a szervezők, ahol a Nagyszínpad legnépszerűbb programjai kivetítőn keresztül is követhetők, így aki a szabad ég alatt szeretne edzeni, itt megteheti. Ugyanitt, az Aréna előtti teraszon további sportágakat, aktivitásokat is kipróbálhatnak a vállalkozókedvűek, sok más mellett például szabadtéri jógaórán is részt vehetnek.

A legnépszerűbb helyszínen, a Nagyszínpadon idén is sztáredzők tartanak órákat. Kibővül a tematikus mozgászónák száma, az interaktív sportági bemutatók, játékok pedig minden korosztály számára remek kikapcsolódást jelentenek majd.

A Femcafe.hu Női Zóna idén is sztároké és a szakértőké – az interjúk, közönségtalálkozók, szaktanácsadások –, a női test és lélek egészségének témáit járják körül. A Gasztrofalu finom, és mindenekelőtt egészséges ételekkel, desszertekkel segít feltölteni energiával a vendégeket, a kiállítói standokon pedig minden megtalálható lesz, ami az egészségtudatos életmód kialakításához szükséges.

A részletes programokról, valamint az egészségügyi óvintézkedésekről a Fitbalance közösségi média felületein és honlapján kaphatnak tájékoztatást az érdeklődők. Az esemény helyszínéül szolgáló Papp László Budapest Sportarénával szorosan együttműködve, a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyvének ajánlásait követve meghozott egészségügyi intézkedéseket tartalmazó – a sajtóanyag végén megtalálható –   „Hogyan érkezz?” kisokos a felelős részvétel egészségügyi feltételeit, előírásait foglalja össze. Regisztrálni a https://fitbalance.hu/ oldalon lehet.

 

A szervezők fontos tájékoztatása:

HOGYAN ÉRKEZZ?

Kedves Vendégünk!

Nagy örömünkre szolgál, hogy vendégül láthatunk az ország legnagyobb sport és életmód fesztiválján, amelyet ezúttal +6000m2-n, külső helyszínekkel bővülve rendezünk meg.

Mindannyiunk egészsége érdekében – követve a hatályos hatósági szabályozást – több óvintézkedéssel várunk, amelyeket alább olvashatsz.

Ugyanakkor el is várjuk, hogy Te is felelős Vendégként óvd a többi vendég, a trénerek és a magad egészségét, ezért az alábbiakat kérjük Tőled:

–  Egészségesen érkezz! – Kérjük, hogy csak akkor látogasd a rendezvényt, ha semmilyen légúti tüneted (köhögés, orrfolyás, nehézlégzés) nincs és nincs sem lázad, sem hőemelkedésed. A beléptetési pontokon kötelező testhőmérséklet ellenőrzést végzünk: 37,5 °C testhőmérséklet felett a belépést nem engedélyezzük.

–  Legyen nálad maszk!

–  Lehetőség szerint még otthon öltözz be sportruházatodba, csak a legszükségesebb esetben használd az esemény öltözőit.

–  Az Arénába csak limitált létszámban, érkezési sorrendben engedjük be a vendégeinket. Légy türelmes és megértő! Az Aréna előtti 6000m2-es teraszon rengeteg program vár és az MVM Nagyszínpad legnépszerűbb eseményeit is nyomon követheted a kivetítőinken.

–  Kérjük, tartsd be a rendkívüli szabályainkat!

KÉRJÜK, NE LÁTOGASD MEG AZ ESEMÉNYÜNKET,

 1. amennyiben köhögsz, náthás vagy,
 2. hőemelkedésed, vagy lázad van,
 3. egyéb, a vírusfertőzöttségre utaló tüneted van,
 4. ismeretségi körödben van fertőzött személy,
 5. külföldről tértél haza két héten belül és nincs negatív vírusteszted

Kedves Vendégünk, Fitbalance Családunk Tagja,

Az alábbiakban részletes tájékoztatást szeretnénk nyújtani azokról az egészségügyi óvintézkedésekről, döntésekről, melyeket annak érdekében hoztunk, hogy a Fitbalance-t a lehető legbiztonságosabban, mindannyiunk egészségének megóvásával, a hatályos hatósági szabályok maximális betartásával – a Magyar Turisztikai Ügynökség Covid-kézikönyve ajánlásait követve – rendezhessük meg.

 1. A Fitbalance Aréna 2020 eseményt a Fitbalance Egészségügyi Felelősségi Kódexszabályainak betartásával rendezzük meg.
 2. Limitált beléptetés– korlátozzuk a belépést, egyidejűleg legfeljebb 500 vendég tartózkodhat a helyszínen. A létszámot érkezési sorrendben töltjük fel, amennyivel ürül az Aréna belső kapacitása, annyival azonnal fel is töltjük.
 3. Több beléptető kapu– a korábbi évekhez képest megduplázzuk a bejárati lehetőséget az épületbe, így egyidejűleg több kapun juthatnak az épületbe a sportolni vágyók vendégeink. A belépő és kilépő vendégeinket elkülönítjük.
 4. Testhőmérséklet mérés– minden bejáratnál kötelező testhőmérséklet mérést végzünk, 37,5 °C testhőmérséklet felett a belépést nem engedélyezzük.
 5. Tájékoztatóanyagok– a regisztrációs pontokon, az esemény helyszínének több pontján, a kivetítőkön egészségügyi információs-, és tájékoztató anyagokat helyezünk el.
 6. Folyamatos fertőtlenítés – Az eseménynapokon a megnyitást megelőzően minden helyiséget fertőtlenítünk. Az öltözőket, mellékhelyiségeket folyamatosan takarítjuk, a felületeket vírusölő szerrel fertőtlenítjük.
 7. Ajándék kézfertőtlenítő– Minden regisztrált belépő welcome csomagjában kézfertőtlenítőt helyezünk el
 8. Kézfertőtlenítők az esemény helyszínén – A legforgalmasabb folyosókon, a csomópontokban, a bejáratoknál, a küzdőtéren, az öltözőkben és a mellékhelyiségekben kézfertőtlenítőket helyezünk el.
 9. Maszkviselet– Nem kötelező, de erősen ajánlott.
 10. Tágas terek– A korábbi évekhez képest eltérő elrendezéssel jóval levegősebb teret biztosítunk, hogy elkerüljük a tumultust.
 11. Útvonalak, terelések – a látogatói útvonalakon, a folyosókon, a lépcsőházakban meghatározzuk és grafikai elemekkel jelezzük a kötelező haladási irányt, elkerülve a szembeforgalom miatti esetleges csoportosulásokat.
 12. Szociális távolságtartás– Az MVM Nagyszínpad és a mozgászónákban 2×2 m-es egységekre osztjuk dekorációs elemekkel a küzdőteret, megkönnyítve a távolságtartást.
 13. Kültéri programok – A Deck – Az Aréna előtti nagy méretű külső területet, az ún. Decket is bevonjuk az eseménybe. A Deck-re 3 ponton tudnak bejutni az előzetesen regisztrált vendégeink, de lehetőséget biztosítunk a helyszíni regisztrációra is.
 14. Kültéri programok – Szabadtéri színpad– A Deck-en Szabadtéri színpadot állítunk fel, ahol napközben vendégeinket trénerek mozgatják, illetve a legnépszerűbb nagyszínpadi eseményeket óriás kivetítőn követhetik azok, akiknek várakozniuk kell a bejutásra.
 15. Kültéri programok– További aktivitások – Az Aréna bejáratai előtt, számos mozgásforma és egyéb látványos aktivitás várja az érdeklődőket, így szabadtéren is lehetőség van a sportolásra.
 16. Öltözők – limitáljuk az öltözőkbe egyidejűleg belépők számát. Továbbá az Aréna előtti teraszon nagyméretű öltözősátrakat állítunk fel a vendégeink számára.
 17. Gyermekmegőrző dupla területen, limitált létszámmal– A korábbival ellentétben két gyermekmegőrzőt nyitunk meg vendégeink kiskorú gyermekei foglalkoztatására. A játszószobákban limitáljuk a belépést. A helyiségeket folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük.
 18. Orvosi ügyelet – A rendezvény mindkét napján, a teljes nyitva tartási idő alatt orvosi ügyeletet biztosítunk. Biztonsági protokollt léptetünk életbe, ha vendégeink körében rosszullétet tapasztalunk, vagy a vírusfertőzöttség gyanúja merülne fel. Ezen helyzetek kezelésére elkülönítőt alakítunk ki.

Köszönjük, hogy idén is – ha szigorú szabályokat között is – de vendégül láthatunk az ország legnagyobb sport és életmód fesztiválján. Kérjük a türelmedet és az együttműködésedet, hogy a fenti szabályok betartásával a lehető legbiztonságosabb körülményeket biztosíthassuk neked, a trénereinknek és minden sportolni vágyónak.

Web: https://fitbalance.hu/

Facebook: https://www.facebook.com/fitbalance.magyarorszag/

Instagram: https://www.instagram.com/fitbalancehungary/