Kleinheislerék kiejtették a Legiát

A Kleinheisler Lászlót foglalkoztató kazah Asztana egy lépésre van attól, hogy bejusson a Bajnokok Ligája főtáblájára. Korhut Mihály csapata is továbbjutott a BL-selejtező 3. fordulójában, Kádár Tamásék búcsúztak.

Az mlsz.hu beszámolója szerint szerdán este játszották le a lengyel bajnok Legia Warszawa és a kazah Asztana BL-selejtezős párharcának visszavágóját. A kazahok egy hete, hazai pályán 3-1-re nyerni tudtak, így kedvező helyzetből várták a találkozót. Az Asztanában Kleinheisler László, a Legiában Nagy Dominik is a kezdőcsapat tagja volt, és mindketten végigjátszották a 90 percet.

A kazahok a 81. percig tartották a 0-0-ás döntetlent, ekkor a Legia megszerezte a vezetést, de a továbbjutáshoz szükséges második gólra már nem futotta az erejéből. Az Asztana 3-2-es összesítéssel továbbjutott, és már csak egy párharcot kell megnyernie a BL-főtáblás szerepléshez.

A Dinamo Kijev a 12., és a 89. percben kapott gólokkal 2-0-ás vereséget szenvedett a svájci Young Boystól, így 3-3-as összesítéssel búcsúzott a BL-selejtezős sorozattól. Kádár Tamás végigjátszotta a találkozót az ukránok védelmének bal oldalán, egy sárga lappal került be a meccs jegyzőkönyvébe.

Az izraeli Hapoel Beer-Sheva 3-1-re kikapott ugyan a bolgár Ludogorets otthonában, de múlt heti, 2-0-ás győzelmének köszönhetően továbbjutott a párharcból. Korhut Mihály végig a pályán volt az izraelieknél.

Vélemény, hozzászólás?