Közönségsiker a Postás-karácsonyon

A hagyományokhoz híven idén is megrendezték a Postás SE karácsonyi ünnepségét, amelynek a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnok adott otthont, ahol Mikulással, előadásokkal, köszöntőkkel és beszédekkel búcsúztatták az óévet.

A Magyar Torna Szövetség tájékoztatása szerint az egyesület valamennyi tornaszakága és korosztálya, közel 400 sportoló színes bemutatót tartva zárta a 2017-es esztendőt. A produkciók között köszöntőket is tartottak, továbbá Dr. Vörös József a Postás SE új elnöke is beszédet mondott, amelyben kiemelte, hogy új tervek vannak készülőben, fejlesztések előtt áll a Postás SE – tudta meg Dr. Magyar Zoltántól, a Magyar Torna Szövetség elnökétől, aki szintén beszédet mondott az eseményen, csakúgy, mint Makray Katalin olimpiai ezüstérmes tornásznő, Schmitt Pál felesége is.

Dr. Magyar Zoltán, MATSZ elnök: Mindenféle szakágból és korosztályból láthattunk bemutatókat. Hihetetlen nagy létszámban voltak jelen, mind a sportolók, mind a nézők. Akrobaták, ritmikus gimnasztikázók, tornászok, fitneszesek, gumiasztalosok, tehát minden részről bemutatkoztak a Postás SE sportolói. Mivel ez egy női szakosztály, de szeretnének férfi szakosztályt is, így láthattunk a fiúktól is bemutatókat, és nekik is óriási sikerük volt. Közben köszöntötték a régi Postás edzőket, akik sokat tettek a sportágért és az egyesületért. Dr. Vörös József, a Postás SE új elnöke is beszédet mondott, csakúgy, mint Makray Katalin, olimpiai ezüstérmes tornász, és jómagam is. Büszkék vagyunk a Postás múltjára, illetve saját emlékeinket is felidéztük, hiszen Makray Katica és én is sokat versenyeztünk itt, a Nemzeti Sportcsarnokban. Nagyon nagy sikerű rendezvény volt, nagyszerű hangulattal, és fantasztikus volt látni, hogy ennyi ember ellátogatott az ünnepségre.