Különleges versenyt hirdetett meg a Kékszalag és a Porthole Design Challenge

A 49. Kékszalag Erste World Nagydíj és a verseny médiatámogatója, a Porthole hagyományteremtő céllal idén először hirdeti meg a Kékszalag Design Challenge csapatmegjelenési versenyt.

A szervezők hétfői tájékoztatása szerint a divat- és design szakemberekből álló zsűri sportos, stílusos és vicces kategóriákban díjazza majd a megjelenésükre is adó csapatokat.

Hogyan vehettek részt a Kékszalag Design Challenge-en?

Készüljetek a hozzátok leginkább közel álló kategóriában egységes csapat megjelenéssel, mi pedig lefényképezünk benneteket a Tihanyi Csőben! A Porthole hajója a Cső bejáratánál a déli oldalon horgonyoz majd, ahonnan minden áthaladó hajót lencsevégre kapunk.

Az egységes megjelenésű csapatok fotóit leválogatjuk, és elküldjük a zsűri tagjainak, akik a már említett három kategóriában kiválasztják a nyerteseket.

ELŐNYHÖZ JUTNAK azok a csapatok, amelyek a megjelenési kihívásra készülve előre jelzik részvételüket a porthole@porthole.hu címen, a Csőhöz közeledve jeleznek fotósunknak a +36 30 624 5245 számon, áthaladva pedig „pózolnak” a Kékszalag Design Challenge fotósának!

A verseny lényege nem az, hogy azok nyerjenek, akik a legújabb és legszuperebb technikai ruhákat vásárolják meg a verseny előtt, hanem az, hogy minél több csapatot ösztönözzünk a kreatív és egységes csapat megjelenésre, ezáltal is erősítve a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj közösségépítő szerepét. Az egységes sportos megjelenéshez tökéletes egy egyforma csapatpóló vagy mentőmellényre húzható lycra is. A stílusosság megtestesítője lehet egy egységes kiegészítő, mint a nyakkendő vagy kalap, de egy, a hajó színével harmonizáló öltözék szintén stílust ad a megjelenésnek. A vicces kategória magáért beszél: a kiegészítő lehet ötletes paróka, szemüveg vagy bármi bohóság, ami eszetekbe jut.

A Kékszalag Design Challenge divat- és design szakemberekből álló zsűrijének tagjai:

  • Csajbók Mariann stílustanácsadó,
  • Holdampf Linda stylist,
  • Zólyomi Zsolt parfümőr,
  • Bé Dénes divatblogger.

A zsűri pontozza a csapatok öltözetének egységességét, kreativitását, egyediségét, azt, hogy mennyire illik bele a sportos, stílusos vagy vicces kategóriába, valamint hogy mennyire illik az öltözet magához a hajóhoz. Tehát a versenyben a vitorlázótudás, a Kékszalagon elért eredmény semmilyen szerepet nem játszik! Ezzel szeretnénk arra bíztatni minden csapatot, hogy találjon ki valamilyen ötletes csapatruhát, kutassa át a szekrény mélyét vicces kiegészítőkért, mert így bárkinek van esélye megnyerni a Kékszalag Design Challenge-t!

A kategóriák győzetesei ajándékcsomagokban részesülnek:

Minden nyertes kap egy pazar képet a csapatról, emellett pedig további ajándékokkal kedveskedünk a legjobban öltözött csapatoknak:

  • a sportos kategória győztese technikai pólószettet nyer személyre szabott designnal,
  • a stílusos kategória nyertese Zólyomi Zsolt parfümőr által felajánlott exkluzív illatcsomagokat és vitorlás stílusú karkötőket kap,
  • a vicces kategória győztese pedig a hedonizmus jegyében költhet el egy vacsorát a füredi Blaha utcában található Morzsa Bisztro és a BeerBalaton jóvoltából!

Emellett minden díjazottat egy, a Tihanyi-szorosban a hajóról és a csapatról készült textil képpel is jutalmazunk.

Az eredményhirdetés és díjkiosztó július 8-án Balatonfüreden, a 49. Kékszalag Erste World Nagydíj díjátadója után, a Kékszalag utcabálon lesz, a Coolminers zenekar közreműködésével!

Öltözzetek egységesen, jelezzetek a Porthole hajónak a Csőben, és nyerjétek meg a Kékszalag Design Challenge kedvetekre való kategóriáját!

Ha többet akarsz tudni a 49. Kékszalag Erste World Nagydíjról, keresd fel honlapunkat: www.kekszalag.hu

További magyar vitorlás eseményekről itt tájékozódhat: www.hunsail.hu

Vélemény, hozzászólás?