Különös feladattal kezdett a Fradi

Hétfőn elkezdte a felkészülést a bajnokságra a Ferencváros férfi kézilabdacsapata, amely százszázalékos teljesítménnyel jutott fel az NB I-be.

A Fradi férfi kézilabda csapatának tájékoztatása szerint Adorján Gábor vezetőedző 15 mezőnyjátékossal és három kapussal, valamint két junior játékossal kezdte meg a szezont. A népligeti Elek Gyula Arénában megjelent a teljes keret, így az új kézilabdázók is: Grebenár Gábor, Mikita Bence, Marián Zernovic, Rédai Krisztián, Pordán Bálint, Oláh Tamás és Bali Richárd.

FTC_ferfi_kezilabda_edzes02_2017_sportmenu

Az öltözőben tartott csapatmegbeszélésen a szakmai stáb közölte a játékosokkal is a célkitűzést, a biztos bennmaradást. “Rég vártam ennyire edzést, hetek óta azon agyalok, hogy mi lesz a szezonban. Rengeteg variációs lehetőség van ebben a csapatban, öröm lesz veletek dolgozni” – mondta játékosainak Adorján Gábor.

FTC_ferfi_kezilabda_edzes04_2017_sportmenu

A kézilabdázók megkapták a szerelésüket és a házirendet, majd a közös ebéd után első alkalommal edzettek együtt. A programban csak egy közös foci és egy kinti futás szerepelt. Az edzés előtt mindenki leírta névvel ellátva egy papírra, hogy mit vár a szezontól, a szakmai stáb ezeket a lapokat eltette, és csak az idény végén veszi elő.

A Ferencváros Cegléden kezdi a bajnokságot a szeptember 10-ei hétvégén.

A csapat kerete a 2017/2018-as szezonra:
Nagy Levente, Tuba Kovács Ervin, Marián Zernovic – kapusok.

Bakos György, Bali Richárd, Benis Bence, Benmiloud Yassine, Bujdosó Bendegúz, Grebenár Gábor, Kocsi András, Marczinkó Máté, Mikita Bence, Nagy Máté, Oláh Tamás, Pál Gergely, Pálos Gábor, Pordán Bálint, Rédai Krisztián – mezőnyjátékosok.

fotók: fradi.hu

Vélemény, hozzászólás?