Lendületben a virtuális fogadás

Megújult a V-sport kínálata, és ezzel párhuzamosan kibővült az elérhető szolgáltatások, valamint a kényelmi funkciók köre is. Az előbbinek köszönhetően egyszerre már két bajnokság meccseire is tudnak fogadást kötni a játékosok a földi hálózatban. Utóbbi esetében pedig többek között a tippmixpro.hu-ra megérkezett a közös napló, a közös fogadószelvény, valamint az eddig csak hagyományos fogadások esetében elérhető cash out (azonnali kifizetés) funkció.

A május 29-én élesített új fejlesztésnek köszönhetően mostantól a tippmix.hu-n, valamint a lottózókban az eddig elérhető egy bajnokság mellett párhuzamosan egy új bajnokság is bevezetésre került, ezzel szélesítve a fogadási kínálatot. Immáron a Virtuális Premier Liga és Kosárlabda Liga mellett a június 10-i héttől a virtuális labdarúgó Európa-bajnokság is fogadható lesz, a július 15-i héttől pedig a Premier Liga mellett a Spanyol Bajnokság virtuális verziója is látható lesz a kijelzőkön – közölte csütörtökön a nemzeti lottótársaság.

Júniustól a tippmixpro.hu oldalon és a mobilapplikációkban is megújult a virtuális fogadás. Az új fejlesztésnek köszönhetően elérhetővé vált az eddig csak hagyományos fogadások esetében biztosított cash out (azonnali kifizetés) funkció, melyet a nemzeti lottótársaság az általa meghatározott módon – az egyes fogadási eseményekhez kapcsolódóan – kínálhatja a fogadók részére. További újítás, hogy mostantól a V-sport eseményeket is a hagyományos eseményeknél már megismert szelvényen lehet megfogadni, továbbá mindez a közös Napló felületen vált követhetővé. A fogadószelvény, valamint a Napló kinézete és működése nem változik a jelenlegi TippmixPRO szelvényhez képest.

Annak érdekében, hogy a fogadás egy valódi élményt nyújtó játék maradhasson mindenki számára, megszűntek a külön V-sportra vonatkozó önkorlátozási beállítások. Mostantól a fogadásokat érintően általában van lehetősége önkorlátozási beállításra a játékosnak, ami érvényes mind a hagyományos, mind a V-sport fogadásokra.

További részletek a Szerencsejáték Zrt. oldalán.