Már kipróbálható az UrbanGo Spot More pályája – videó

Tematikus pályát épített a férfi kézi-Eb jegyében a szabadtéri kincsvadászatot kínáló UrbanGo.

Az egyik legnépszerűbb városnéző szolgáltatás a 2022-es magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda-Európa-bajnokság szellemében dedikált pályát alakított ki Budapest belvárosában. A 16 állomásos pályán a játékosok a szabadtéri kincsvadászat mellett információkat tudhatnak meg a kézilabdasportról, valamint az Európa-bajnokság hátteréről is.

Watch Games. See More – avagy az Európa-bajnokság szervezőbizottságának eltökélt szándéka, hogy a kézilabdabarátok, valamint a tornára érkező szurkolók a csarnokon kívül is jól érezzék magukat. A különböző kísérőprogramok és megjelenések már hónapokkal az Európa-bajnokság előtt közelebb hozzák az eseményt a sportbarátokhoz, és azokhoz is, akik csak távolról figyelik a sporteseményeket – derült ki a csütörtöki tájékoztatásból.

Ott voltunk az év legfontosabb kézilabdás eseményein, élményparkunkat ki lehet próbálni a labdarúgó-Eb szurkolói teraszán, gyermek és ifjúsági programokat indítottunk az elmúlt hónapokban, magazinműsorunk, a WGSM TV, valamint két vloggerünk, élményvadászunk folyamatosan jelentkezik új epizódókkal.” – írták a szervezők.

Ebbe a sorba illeszkedik az UrbanGo most startoló tematikus pályája is, amely Budapest belvárosában kínál városnéző programot izgalmas, változatos feladatok és kihívások társaságában.

A „szabadtéri szabadulószobát” kínáló UrbanGo már több dedikált pályát alakított ki a fővárosban, a Watch Games. See More. tematikus kalandtúrán 16 állomáson kell ügyeskednie a játékosoknak. Logikai feladatokat éppúgy kapnak a jelentkezők, mint a tájékozódást vagy a kézilabdaismeretet tesztelő kihívásokat.

Segítségükre van egy applikáció és a feladatokat, valamint a háttérismereteket tartalmazó kártyacsomag is.

A pályát kipróbálta élményvadász/vlogger, Magyarósi Csaba is, aki a legutóbbi Cool Hunters epizódban Lékai Mátéval, a magyar férfi kézilabda-válogatott játékosával teljesítette a pályát.

További részleteket lehet megtudni a játékról a www.urbango.hu, valamint a www.watchgamesseemore.hu  weboldalon.          

fotók: WGSM