Marketingtörténetek a Bundesligából és a LaLigából a sportmarketing meetupon

Június 7-én tizenegyedik alkalommal kerül megrendezésre a Sportmarketing Újragondolva Meetup, amelynek témája ezúttal a “Storytelling a labdarúgásban”. Nemzetközi előadók, színvonalas előadások és érdekes programok várják az érdeklődőket.

A szervezők tájékoztatása szerint a storytelling, vagyis a történetmesélés, az információkat összefüggéseiben mutatja be, felruházva jelentéstartalommal és érzelmi töltettel. Egy modern tartalommarketing eszköz, amelynek segítségével egy márka nemcsak megszólítja a célcsoportját, hanem magával ragadja, bevonja a fogyasztóit. A sport hatalmas érzelmeket kiváltó ereje pedig tökéletes alap a jó sztorikhoz.

A témában Daniel Haas (New Media Manager @ 1. FSV Mainz 05), Diego Sánchez (Delegate @ LaLiga), Máté Bálint (Nemzetközi projektmenedzser @ Ferencvárosi Torna Club), Oláh Ildikó (Marketing manager @ adidas), Pap Viktor (Marketing referens @ M4 Sport) és a Liverpool kapus Bogdán Ádám testvére, a kézműves sörfőzdéjükben tulajdonostárs Bogdán Botond (Brand manager @ Red Viking Brewery) adják át tudásukat és gyakorlati tapasztalataikat. A június 7-i rendezvény helyszíne a budapesti A38 hajó.

Sportmarketing_meetup02_storytelling_a_labdarugasban_fb_event_2018_sportmenu

“A Bajnokok Ligája döntő és az év legnagyobb sporteseménye, a labdarúgó világbajnokság rajtja közötti időszakban mi más lenne aktuálisabb téma, mint a storytelling a labdarúgásban? Nagyon fontosnak tartom kiemelni, hogy a meetupon nemcsak hazai, hanem külföldi szakemberek is megosztják a marketingtörténeteiket, így a nemzetközi trendek is bemutatásra kerülnek. A sportszervezetek és a márkák képviselői olyan kampányokat hoznak a rendezvényre, amelyek túlmutatnak a szimpla hírközlésen, egyedi hangú, inspiráló és motiváló történetek” – nyilatkozta Zsédely Péter a meetup főszervezője.

Az esemény nagy népszerűségnek örvend a sportmarketingesek, sportvezetők, sportolók, valamint a vállalati szféra marketingesei és az ügynökségek körében. Erőssége a friss ötletek generálása, a kreatív környezet és az interaktivitás.

A meetuppal kapcsolatos legfrissebb információkért érdemes figyelemmel kísérni a rendezvény folyamatosan frissülő honlapját!

INFORMÁCIÓ és REGISZTRÁCIÓ

További részletek, jegyinformáció, regisztráció: meetup.sportsmarketing.hu