MATSZ-főtitkár a MOB Bizottságában

Óriási megtiszteltetés érte a Magyar Torna Szövetség (MATSZ) főtitkárát, Altorjai Sándort ugyanis beválasztották a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) Sportszakmai Bizottságába.

A MOB elnöksége egyhangúlag szavazott a MATSZ főtitkára mellett, erről hivatalos levélben értesítették a sportvezetőt, aki – bár évek óta a Nemzetközi Torna Szövetség (FIG) Council-jának tagja – korábban hazai bizottságban még nem szerepelt – adta hírül a Magyar Torna Szövetség.

A kilenc fős társaság feladatairól és munkarendjéről a testület elnöke, Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség ügyvezető alelnöke a későbbiekben ad részletes tájékoztatást.

Altorjai Sándor, főtitkár, Magyar Torna Szövetség: Hatalmas megtiszteltetés ez számomra, és sportvezetői pályafutásom egyik legnagyobb elismerése, hogy bekerültem a MOB Sportszakmai Bizottságába, ebbe az illusztris társaságba. Kulcsár Krisztián elnök előzetesen felhívott, hogy vállalnék-e szerepet a szervezet munkájában. Erre természetesen igennel feleltem, ugyanis sportvezetőként, sportdiplomataként ez az egyik legnemesebb feladat, és úgy érzem, ezzel eddigi szakmai munkámat is elismerték. Igyekszem meghálálni a belém vetett bizalmat, és a magyar olimpiai mozgalmat mindenben segíteni.

fotó: MATSZ