Megújult a Lupa Beach

A Kopaszi-gát újjáépítése után a Viastein egy másik közösségi téren végzett munkájával is bizonyította: az emberek igényeihez szabott terekben és felületekben gondolkodik. Ez a tér pedig a LUPA, pontosabban a Lupa Beach megújult, kibővített és már a látogatók számára is nyitott félszigete, az új Viastein Sétány.

A szervezők közlése szerint a sajtó munkatársai számára Gerendai Károly, a LUPA megálmodója és Balázs Attila, a Viastein ügyvezetője személyesen mutatta be a Magyarországon egyedülálló, 2000 m²-en térkövezett homokos földnyelv szépségét és kényelmét.

Ez az egyediség a természeti adottságokon kívül a hangulatra is igaz. Az eddig is közkedvelt pihenési és szórakozási lehetőségek most továbbiakkal bővültek. Természetesen új építészeti megoldásokból sincs hiány: árnyas pihenőkkel gazdagodott a félsziget, amelyek nemcsak stílusos találkozási és tájékozódási pontot nyújtanak, de a térkőváltások ritmusa már messziről láthatóvá teszi a beach clubok bejáratát.

Egyedi felületkezelési technológiánknak köszönhetően térköveink strapabíróak és ellenállóak a szennyeződésekkel szemben. Ezt nem is tesztelhetnénk jobban, mint a Lupa Beach egész nyáron forgalmas strandján. Az itt alkalmazott térkövek színvilága természetesen illeszkedik a hely hangulatához, és a szokatlan, egyhangúságot megtörő mozaikos színátmenet lehetőséget ad a különböző színek együttes bemutatására is. Persze nemcsak az ide látogatókra gondoltunk – az új, prémium minőségű térkőburkolat kisteherautóval is járható felület, ami nagyban megkönnyíti a szórakozóhelyek üzemeltetését.

A Viasteinnél szeretjük újjávarázsolni az otthonokat, kerteket – de arra is büszkék vagyunk, ha a nagyközönség számára tudunk létrehozni valami újat. A Viastein Sétány jóvoltából most mindenki testközelből tapasztalhatja meg a hazánkban egyedinek számító 1×1 méteres, 10cm vastagságú „Grando” térköveink szépségét és tartósságát. De a legjobban annak örülünk, ha azt láthatjuk: az emberek birtokba veszik és élvezik a munkánkat. Végül is, ezért csináljuk.