Megvan a Fradi első nyári igazolás – a ghánai Isaac Pappoe aláírt!

A 20 éves Isaac Pappoe kétszer szerepelt hazája U20-as válogatottjában.

A fradi.hu hétfői közlése szerint megvan első nyári igazolása férfi labdarúgócsapatunknak, ugyanis a Ferencvárosban folytatja pályafutását az izraeli Ashdod csapatától érkező ghánai utánpótlás-válogatott középpályás, Isaac Pappoe.

A fradi.hu, így mutatja be az új labdarúgót.

„Isaac Pappoe 2003. december 20-án született. 2022-ben, mindössze 19 éves korában került Ghánából az izraeli FC Ashdod együttesébe. Isaac Pappoe az elmúlt idényt kölcsönben a svájci másodosztályú FC Aarau együttesében töltötte.

A védekező és támadó középpályásként is bevethető játékos Svájcban 28 bajnoki mérkőzésen 2165 percet játszott, összesen két találatot és öt gólpasszt jegyzett. A Svájci Kupában egy meccsen jutott szóhoz, 84 percet töltött a pályán.

Korábban kétszer a ghánai U20-as válogatottban is szerepelt.”

Az FTC sportigazgatója, Hajnal Tamás szerint győztes mentalitású labdarúgót sikerült szerződtetniük.

„Isaac Pappoe egy nagyon tehetséges, jó kvalitásokkal rendelkező labdarúgó, aki egy komplex középpályás. A játék védekező és támadó fázisában is meggyőzött minket a képességeivel. Fiatal kora ellenére nagyon érett játékot mutat. Fizikális adottságaival, gyorsaságával és a labdabirtoklás során mutatott képességével felhívta magára a figyelmet. Győztes mentalitású labdarúgó, és ezt szeretnénk, ha Ferencvárosban is kamatoztatná. Isaac a jövőre tekintettel egy fontos igazolásunk lehet, de szeretnénk, ha minél hamarabb szurkolóinknak is megmutatná a tehetségét”

– mondta új játékosról Hajnal Tamás sportigazgató.

fotó: fradi.hu