Mikler Roli átvette az irányítást a Watch Games. See More. Instagram-oldalán

Hétfő reggeltől Mikler Roland szerkeszti a Watch Games. See More. Instagram-oldalát, amely a 2022-es férfi kézilabda Európa-bajnokság szervezőinek hivatalos csatornája. A magyar válogatott játékosa bemutatja, hogyan telik egy napja az egyiptomi világbajnokságra készülő nemzeti csapat edzőtáborában, így sok más ismerős arc is feltűnik majd a bejegyzésekben.

A 2022-es férfi kézilabda Eb hazai szervezők közlése szerint mint ismert, az egy év múlva kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság némileg más lesz, mint az eddig megszokott tornák. Nemcsak a sporté és a kézilabdáé lesz a főszerep, hanem sokkal inkább az élmények állnak majd a középpontban. A Watch Games. See More. brand elsődleges célja, hogy a mérkőzések mellett a nemzetközi és a hazai szurkolók is sokkal többet láthassanak Magyarországból, a rendezővárosokból, így Budapestből, Szegedből és Debrecenből.

A cél, hogy megismerjék a magyar gasztronómiát, koncertekben és fesztiválélményekben legyen részük, felfedezzék a rendezővárosok nevezetességeit, valamint a környezettudatos gondolkodást is magukénak érezzék. A szervezés folyamatait, a rendszeresen jelentkező aktivitásokat online is követhetik a szurkolók a Facebookon és az Instagramon, hamarosan pedig a weboldal és az applikáció is elérhetővé válik.

Január 13-án, egy évvel az Európa-bajnokság kezdete előtt pedig még több meglepetéssel és érdekességgel érkeznek a szervezők.

Az exkluzív tartalmakért látogassanak el Instagram-oldalukra, ahol hétfőn Mikler Rolandé a terep!

Watch Games. See More Instagram: https://www.instagram.com/watchgames.seemore/

 

fotó: Sportmenü / Kárpáti Balázs