Minden jegy elkelt, telt ház lesz a magyar-portugál vb-selejtező mérkőzésen

Hétfő délutánra az összes jegyet megvásárolták a szurkolók a szeptember 3-i Magyarország-Portugália vb-selejtezőre.

Az mlsz.hu hétfő esti beszámolója szerint A magyar válogatott augusztus 31-én (20.45) Lettországot, szeptember 3-án (20.45) Portugáliát fogadja világbajnoki selejtező mérkőzésen a Groupama Arénában. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöksége júniusi ülésén arról határozott, hogy a válogatott hátralévő három vb-selejtező mérkőzésére egységesen 1000 forintért vásárolhatnak nézőtéri jegyeket a szurkolók.

A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre a jegyek árusítása vasárnap délelőtt kezdődött meg a Szurkolói Klub tagjai számára, és mintegy 3,5 óra alatt el is fogytak az első körben piacra kerülő belépők. A jegyárusítás hétfőn 10.00 órakor indult újra, ekkor a rendelkezésre álló mintegy 6000 jegyet már korlátozás nélkül vásárolhatták meg a szurkolók, interneten és személyesen egyaránt. A jegyek négy óra alatt gazdára találtak, kora délutánra teljesen megteltek a nézőtéri helyek, késő délutánra pedig a VIP-jegyeket is megvásárolták a szurkolók.

meccsjegy.mlsz.hu a szokásosnál nagyobb terhelésnek volt kitéve a jegyvásárlás óráiban, sokaknak várniuk kellett a kiszolgálására. Köszönjük a jegyvásárlók türelmét, és azon szurkolók megértését, akik végül az óriási érdeklődés miatt nem jutottak belépőhöz.

A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a héten indul az értékesítés: a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-től vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től juthatnak hozzá belépőikhez.

Visszatérítés bérleteseknek 

Azon szurkolók számára, akik bérlettel rendelkeznek a magyar válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

A pénz visszatérítése nem automatikus, ennek menete a következő: 

Azoknak a bérletvásárlóknak, akik igényt tartanak az általuk megvásárolt bérletek három mérkőzésre történő arányosított árkülönbözetének visszatérítésére, jelezniük kell visszatérítési igényüket az mlsz@tex.hu e-mail címen. Amennyiben egy vásárlás alkalmával több bérlet került megvételre, a visszatérítés minden esetben a vásárló részére történik! (Figyelem! A bérletvásárló az a személy, aki a bérletek megvásárlását végrehajtotta, vagyis nem azonos a bérlettulajdonossal!)

Minden e-mail címre küldünk egy kitöltendő űrlapot, amelyben az igényüket jelző bérletvásárlóknak az alábbi adatokat kell megadniuk: 

– Bérletvásárló neve:
– Bérletvásárló születési helye, ideje:
– Bérlet(ek) azonosító(i):
– Számlaszám: (ahova a visszatérítést kéri)
– Hozzájárulás az adatkezeléshez

A válasz e-mail beérkezésének határideje: 2017. október 10.

A visszatérítéseket a jogosultság ellenőrzését követően, minden hónap 15. napján, legutoljára 2017. október 15-én küldi meg az arra jogosultaknak (Bérletvásárlók) az MLSZ jegyértékesítő partnere, az adott hónap 10-éig beérkezett igények figyelembe vételével.

fotó: Sas Gábor

Vélemény, hozzászólás?