Montenegrói válogatottat igazolt a Fradi – videó

A Ferencváros férfi kézilabdacsapata fél plusz egy évre szerződtette a montenegrói válogatott Bozo Andjelicet.

Az FTC kézilabda-szakosztályának szerdai közlése szerint a 25 éves irányító a macedón Metalurg Szkopjétól érkezett a Népligetbe, de 2015 és 2017 között két évet játszott Cegléden, így nem lesz számára ismeretlen a magyar közeg. A több mint 30-szoros válogatott Andjelic megjárta az Európa-bajnokságot is, a montenegrói csapat mindhárom mérkőzésén pályára lépett, ezeken öt gólt lőtt.

Bozo_Andjelic03_2017_2018_FTC_sportmenu

Nagyon örülök Bozo érkezésének, már tavaly is szerettük volna leigazolni. Hiányposztra érkezett, sokat várunk tőle, de biztos vagyok benne, hogy nagy erőssége lesz a Ferencvárosnak a bennmaradásért zajló harcban” – mondta Király Sándor szakosztályvezető utalva arra, hogy térdműtéte miatt Mikita Bence az idén már nem játszhat, így egyedül Bakos György a klasszikus irányító a keretben.

Bozo_Andjelic04_2017_2018_FTC_sportmenu

Boldog vagyok, hogy ide igazoltam – kezdte Andjelic. – Nagyon jók az első benyomásaim, mindenkinek remek hozzáállása van, tetszik a csarnok is, nem számítottam ilyen fogadtatásra. A ceglédi időszakomból ismerek néhány ferencvárosi játékost. Azért jöttem ide, hogy kiharcoljuk a bennmaradást. Mindent meg fogok tenni ezért, és biztos vagyok benne, hogy sikerülni is fog.

Ha a hivatalos papírokat sikerül addig elintézni, akkor Bozo Andjelic már a junior válogatott elleni pénteki felkészülési mérkőzésen pályára léphet.

fotó: fradi.hu