„Mostantól a Fradiban minden Macron!”- új sportszergyártó öltözteti a Ferencvárost

A következő szezontól a Ferencvárosi Torna Club csapatai és sportolói az olasz cég ruházatát viselik majd.

A fővárosi zöld-fehérek hivatalos honlapjának pénteki közlése szerint a 2024/25-ös szezontól az FTC minden csapata és sportolója a jövőben az olasz sportszergyártó, a Macron sportruházatát viseli majd.

Az ókori filozófus, Seneca találó gondolata szerint nem az élet hossza számít, hanem a minősége. A Macron sportszergyártó cégcsoporttal kötött szerződés azért is fontos a Ferencvárosi Torna Clubnak, mert ismét egy olyan partnerrel lép szövetségre, amely márka garantálja a magas minőséget. Biztos vagyok abban, hogy a Macronnal közös együttműködésünknek is köszönhetően komoly sikereket fogunk elérni mind hazai, mind nemzetközi szinten. Tesszük ezt majd egy gyönyörű szerelésben, amely meglátásom szerint az utóbbi időszak legszebb Fradi-meze. Büszkék vagyunk az elért eredményeinkre. Ezzel tudjuk leginkább megszolgálni a bizalmukat, a támogatásukat. Természetesen, a célunk továbbra is az, hogy a klub minél sikeresebb legyen. Megtisztelő számunkra, hogy egy világszerte ismert és prémium sportszermárka úgy döntött, hogy kiemelten támogatja a Ferencváros működését. Mostantól a Fradiban minden Macron!

– mondta Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnöke.

A klub új csapatruházata teljesen egyedi lesz a Ferencváros történelme, hagyományai és szimbólumai által inspirált grafikai elemeknek köszönhetően, amelyek úgy lettek megalkotva, hogy a játékosok és a szurkolók által egyaránt érzett identitás és összetartozás érzését kifejezzék. Az új kollekció a Macrontól megszokott minőséggel, technológiával, dizájnnal és a részletekre való odafigyeléssel büszkélkedhet.

A magyar labdarúgás legnagyobb múltú klubja csatlakozik a Macron családhoz, és nagy örömmel vágunk neki ennek az új kalandnak ezzel a hosszú távú partnerséggel

– nyilatkozta Gianluca Pavanello, a Macron vezérigazgatója.

– Elég egy pillantást vetni a Ferencváros trófeáira, hogy megértsük a klub versenyszellemét, és ez nagyszerű ösztönzés lesz számunkra, hogy olyan felszereléseket készítsünk, amelyek kifejezik a Zöld Sasok identitását, és a játékosokat és a legszenvedélyesebb szurkolókat is büszkévé tegyék

– tette hozzá.

fotó: fradi.hu