MotoGP záróhétvége a Spíler1 TV műsorán

Ismét eltelt egy szezon és lassan befejeződik a Spíler MotorsportHD produkció minden sorozata. A motorsportok közül a Superbike Világbajnokság már véget ért, a Supersport kategóriában kiváló TOP10-es eredményt ért el Sebestyén Peti, az egyetlen magyar világbajnoki résztvevő. Most hétvégén zárul a MotoGP, jövő héten pedig a Spanyol European Talent Cup utánpótlás bajnokságban is a fináléra kerül a sor. Az autósportok közül pedig már csak egy Supercars és egy Rallycross menet maradt hátra.

A Faster Promotion közlése szerint a MotoGP az egyik legnépszerűbb autó-motorsport bajnokság Magyarországon és bár már minden kategória bajnoka megszületett, biztosak lehetünk benne, hogy az utolsó valenciai futam is tartogat izgalmakat. Annál is inkább, mert a versenyzőkön már kevesebb a nyomás, igazi „örömmotorozást” várhatunk majd a világ legjobbjaitól.

A záró hétvége alkalmából a GP Studio Live rendhagyó módon két napos adással készül, így már az időmérő edzések alatt is lesznek külön szakértői megszólalások a Spíler TV megújult stúdiójában.

Szombaton Mezei Dániel kommentátor és Sebestyén Peti szakkommentátor is „átugranak” majd fülkéjükből a stúdióba, ahol Balogh Tamás vendégeként fogják elemezni az aktuális történéseket, Görbe Soma motorversenyző társaságában. A Sport&Events Academy pilótájáról legutóbb bejelentették, hogy a Bester Capital Dubai Moto3-as csapat színeiben fog jövőre a Spanyol Bajnokságban szerepelni. Soma a hétvégét követően indul Valenciába, az idei utolsó ETC versenyére, amely később szintén látható lesz a Spíler1 Tv műsorán.

A vasárnapi futamokra két igazán tapasztalt szakértő érkezik, Guld Péter újságíró, illetve Király László motoros bolt tulajdonos személyében.

Az utolsó versenyhétvégét követően jelentkezni fog a Spíler Motorsport HD online magazin műsora, kedden este 19.00-tól a SpílerTV Facebook oldalán. A „Még egy kör” témája természetesen a szezon végezetével MotoGP A-tól Z-ig lesz!

Érdemes lesz figyelni a hétvégi közvetítést, hiszen exkluzív anyagok, szakértői vélemények és rengeteg benzingőz fogadja majd a Spíler nézőit!