Mozogj és motiválj!

A héten érkezett hajrájához a Mozgástér Online Sportegyesület Húsvéti kihívása a #STARTésRAJZ pályázat.

FOGADD EL A KIHÍVÁST – LEGYÉL TE IS STRAVA MŰVÉSZ!

Mikor a szabadban végzett edzéshez applikációt használsz, a műholdak (GPS) nem csak a teljesítményed, hanem az edzésed útvonalát is rögzítik. Az útvonal térképre rajzolt krikszkrakszaival nem sokat törődünk, hiszen edzéskor a távolság, idő, pulzusszám, szintkülönbség stb., ami érdekel minket. A néhány éve hódító Strava művészet pontosan ezen a prioritáson fordít. Az applikációval képalkotás egyfajta kreatív játék a mozgással, művészei pedig az edzések útvonalára, térképen megjelenő formájára, és tökéletesítésére koncentrálnak, minden egyéb másodlagos.

Strava művésznek lenni szórakoztató, motiváló, az eredmény pedig látványos – igazi sikerélmény! Innen jött az ötlet a Mozgástér immár 7. országos kihívásához, melyben gyaloglással, kocogással, futással, és kerékpározással egyaránt részt tudtok venni!

#STARTésRAJZ HÚSVÉTI KIHÍVÁS

A FELADAT

  1. Tanulmányozd papír/digitális térképen a környezetedben található útvonalakat: utcákat, tereket, körforgalmat, sétautakat, ösvényeket.
  2. Keress bennük formát, alakot, vagy szöveget. Ha megtaláltad a neked tetszőt, rögzítsd az útvonalat útvonaltervezőben, vagy jegyezd fel papírra, és indulj neki: rajzold meg gyaloglással, futással, kerékpározással!
  3. Posztold ki saját facebook faladra az alkotásodról készült App fotóját, a #Mozgástérkihívásés #STARTésRAJZhashtagekkel együtt.
  4. Állítsd a poszt láthatóságát nyilvánosra, majd oszd meg velünk a Mozgástér facebook csoportban!

Tipp: Ha “tiszta” rajzot szeretnél, az APP-ot csak a rajzoláshoz választott útvonal elején kapcsold be, és mikor elkészültél, kapcsold is ki. Így a rajz kezdő pontjáig tartó és az onnan haza vezető út kacskaringói nem lesznek majd a képen.

 A NYEREMÉNYEK

Mindenki, aki a kihívás ideje alatt legalább egyszer – a szabályoknak megfelelően – posztol a Mozgástér csoportban, Mozgástér Kupont és névre szóló Mozgástér Oklevelet kap ajándékba.

A garantált ajándékokon felül, a Mozgástér Online SE alapítóiból álló zsűri összesen 16+1 nyertest hirdet a kihívás lezárulta után, az alábbi rendszerben:

 III. Helyezettek (10 fő) | Névre szóló 5000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

 II. Helyezettek (5fő) | Névre szóló 10 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

 I. Helyezett | Névre szóló 20 000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány

+ 1

 Mozgástér Különdíjas (1 fő) | Ajándék TRX szett

A beérkező “pályaművek” elbírálásánál a zsűri legfőbb szempontja a kreativitás.

Ezen túlmenően:
• a mozgással megrajzolt kép/szöveg felismerhetősége;
• a kihívás ideje alatt egy főtől beérkező “rajzok” mennyisége;
• a megtett táv hossza és ideje;
• az APP fotóhoz kapcsolt, vele együtt kiposztolt selfie-k, táj- és hangulatfotók, motivációs mémek, stb.
is befolyásolhatják a zsűri döntését.