Nagy autó-motorsport kvíz a még egy kör évzáró adásában

Ahogy azt megszokhattuk, a SpílerTV Facebook oldala kedden este 7 órától autó- és motorsport témába borul és Facebook élő videóban jelentkeznek Magyarország legkiemelkedőbb versenyzői, szakértői, egyéniségei.

A Faster Promotion keddi közlése szerint a műsor mindig is a lazaságáról, tabu mentes témáiról és szókimondásáról volt híres Balogh Tamás műsorvezetésével. Ez most sem változik, viszont a Spíler MotorsportHD csapata szeretne egy rendhagyó műsorral búcsúzni a 2018-as szezontól. Erre mi sem lenne alkalmasabb, mint egy nagy kvízműsor, ahol szóba kerül mind az 5 bajnokság, a MotoGP, a WorldSBK, a Speedway GP, az RX-világbajnokság és a Supercars.

A vendégek ezen az estén Szabó Krisztián, Czollner Gyula és Sebestyén Péter lesznek, de nem nekik kell válaszolni a 10+1 kérdésre, hanem a műsor követőinek. Bárki beszállhat a játékba és kommentben válaszolhatnak.

Érdemes lesz a Spíler MotosportHD-val tartani még egy körre, az ünnepi rohanás előtt, ugyanis szórakozáson és a kvíz játékon kívül, a vendégek is izgalmas történeteket és tapasztalatokat mesélnek el.