Nagy László és a magyar válogatott egy napja – szombaton a WGSM Instagram-oldalán!

A Watch Games. See More. Instagram oldalán, meccsnapon követhető végig az egyiptomi világbajnokságon szereplő magyar férfi kézilabda-válogatott életének minden rezdülése, méghozzá testközelből! A 2022-es Európa-bajnokság szervezőinek hivatalos social media csatornáján, a Watch Games. See More. Instagram-oldalon Nagy László, a Magyar Kézilabda Szövetség alelnöke, a válogatott csapatvezetője lesz a szerkesztő szombaton. Így a Lengyelország elleni középdöntős mérkőzés napján az ő szemszögéből követhető figyelemmel a magyar válogatott egy napja.

Egy évvel a 2022-es Európa-bajnokság kezdete előtt a magyar válogatott ugyan még az egyiptomi világbajnokságon játszik (méghozzá remekül), fél szemmel már a jövő januári eseményekre is figyel – adta hírül a jövő évi kontinenstorna hazai Eb szervezőcsapata. Január közepén megkezdődött az Eb-jegyértékesítés első szakasza, a budapesti helyszínre szóló jegyekkel és bérletekkel és túlzás nélkül állítható, hogy már most óriási az érdeklődés a torna iránt.

A magyar válogatott Budapesten játssza majd csoportmérkőzéseit, az újonnan épülő, körülbelül huszonkétezer fő befogadására képes Budapesti Multifunkcionális Sportcsarnokban. Mint ismert, az Európa-bajnokság magyarországi szervezői egy eddig nem tapasztalt koncepció mentén készülnek a tornára, a Watch Games. See More. brand a kézilabda mellett igazi közösségi és fesztiválélményt takar, a cél, hogy az Eb minél több embert megmozgasson, korosztálytól függetlenül.

A jegyértékesítéssel együtt elindult a gasztronómiai, szabadidős, zenei és kulturális programokat – valamint természetesen mérkőzésbérleteket tartalmazó – élménycsomagok értékesítése is, amelyekről bővebben a http://www.watchgamesseemore.hu oldalon lehet megtudni.

A Watch Games. See More. Instagram-oldalát itt lehet elérni: 

https://www.instagram.com/watchgames.seemore/