Nagyívű együttműködés az MBH Bank és a debreceni Nagyerdei Stadion között

Együttműködési megállapodást kötött az MBH Bank és a Debreceni VSC-nek otthont adó stadiont üzemeltető DNS Kft. és a DVSC Futball Zrt., amelynek értelmében az MBH Bank Private Banking üzletágának arculati elemeit viselik majd a Nagyerdei Stadion belső VIP terei. Az MBH Bank Magyarország egyik vezető hitelintézeteként kiemelt figyelmet fordít a hazai sportélet támogatására, amivel célja, hogy hozzájáruljon a hazai sportkultúra népszerűsítéséhez és a közösségi összetartozás növeléséhez. A most kötött együttműködés lehetőséget teremt az MBH Bank számára, hogy szorosabb kapcsolatot építsen ki Debrecen méltán híres sportközösségével.

Az MBH Bank és a debreceni Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft. megállapodást írtak alá, amelynek köszönhetően a DVSC labdarúgó csapatának otthont adó stadion VIP és SKY szintjeit gazdagítják majd az MBH Bank Private Banking üzletágának színei, jelképei – közölte hétfőn közös közleményében a DVSC és az MBH Bank

„Az MBH Bank Private Banking hazánk egyik vezető intézménye, és ahogy a privátbanki szolgáltatás legfontosabb alappillérei is a személyesség és az exkluzivitás, úgy szeretnénk az idén 10 éves stadion látogatóinak is ugyanezt az élményt átadni”

hangsúlyozta Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese.

„A DVSC labdarúgócsapatnak otthont adó stadiont érintően kötött megállapodásunkkal egy újabb mérföldkőhöz értünk, hiszen a sport iránt elkötelezett nagyvállalatként szívügyünk, hogy gazdasági szerepünk mellett olyan értékeket teremthessünk, amelyekkel aktívan hozzájárulhatunk a közösségi összetartozás erősítéséhez. Debrecen városában erős az MBH Bank jelenléte: több ezer vállalkozónak és számos lakossági ügyfélnek nyújtunk szolgáltatásokat számlavezetési, finanszírozási, valamint megtakarítási területen egyaránt, ezért külön öröm, hogy támogathatjuk a debreceni stadiont és ezáltal a DVSC-t is, hiszen ez a stadion nem csupán egy sportlétesítmény, hanem olyan multifunkcionális központ, amelyben sport, kultúra és szórakozás kapcsolódik össze”

tette hozzá Puskás András.

(Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese és Ticz Balázs, a DVSC Futball Zrt. Igazgatóságának tagja)

A debreceni sportklub és a labdarúgócsapatnak otthont adó stadion értékei összhangban vannak az MBH Bank vízióival, melyben a közösség szerepe, a tradíciók tisztelete és a megújulás képessége kiemelt jelentőségű. A 2014-ben átadott Nagyerdei Stadion 80 éves tradíciót emelt át a 21. századba, új réteget létrehozva a nagy múltú helyszínen, ahogy az MBH Bank is a hagyományokkal rendelkező elődbankjainak erősségeire építve Magyarország egyik meghatározó nagybankjaként újult meg.

Az idén 10 éves Nagyerdei Stadiont üzemeltető DNS Kft. és a DVSC Futball Zrt. is megtiszteltetésnek veszi, hogy a minőségi banki szolgáltatásokkal bíró hitelintézet arra érdemesnek tartja stadionunkat, hogy exkluzív privátbanki szolgáltatásainak portfólióját erősítse a stadionunkban történő aktív és figyelemreméltó megjelenéssel. Örülünk, hogy partnerek lehetünk kiváló környezetben lévő infrastruktúránkkal, hosszú távú komoly célokkal rendelkező labdarúgó csapatunkkal és megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy az MBH Bank Private Banking részlege mindenkor otthon érezze magát nálunk”

– hangsúlyozta Páll László a DNS Kft. ügyvezetője és Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője.

A hitelintézet évek óta elkötelezett a sport támogatása mellett, az MBH Banknak számos sportágban vannak helyi és országos együttműködései és támogatási kezdeményezései, így például támogatja a labdarúgást, úszást, kerékpározást és más egyéb olyan sportágakat, amelyek kiemelten fontosak a hazai sportéletben, valamint az egészséges életmód és a fiatal tehetségek támogatása szempontjából. Emellett a bank stratégiai partnerségben áll a Magyar Olimpiai Bizottsággal, amely által a Magyar Olimpiai Csapat hivatalos bankja lett. Továbbá idén februárban az MBH Bank a hazai úszósport és a Magyar Úszó Szövetség kiemelt szponzorává vált, a jövőben pedig több éven keresztül támogatja a magyar úszóválogatott versenyzőit.

Címlapfotó:

(Ticz Balázs, a DVSC Futball Zrt. Igazgatóságának tagja, Makray Balázs, a DVSC Futball Zrt. cégvezetője, Puskás András, az MBH Bank vezérigazgató-helyettese és Kárándi Renáta, a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. irodavezetője. ; fotó: DVSC; MBH Bank)