Nemes Benjámin: Imádok itt lenni

A lila-fehér klub szerződést hosszabbított a 28 éves támadóval.

Nemes Benjámin már a hetedik szezonját kezdi meg lila-fehérben, és alig várja, hogy újra nézők előtt játszhasson a Megyeri úton – adta hírül az Újpest.

Az elsők között írta alá újabb szerződését a csapatnál Nemes Benjámin, és már meg is kezdte felkészülését a következő szezonra.

Az előző év nagyon nehéz volt a csapatnak a koronavírus, valamint a rengeteg sérülés miatt, ehhez képest tudtunk hozni egy kilenc meccses győzelmi szériát az Erste Ligában. – mondta az utehoki.hu-nak nyilatkozva a játékos – A rájátszásban sajnos kiestünk a Debrecen ellen, de minden meccset úgy fejeztünk be, hogy picin múlt, melyik csapat jön le győztesen a jégről. Sokat tanultunk, a következő idényben élesebbnek kell lennünk az ellenfél kapuja, és a saját kapunk előtt is.  Rajtunk rengeteget fog dobni, ha végre kijöhetnek a szurkolók a meccsekre, imádjuk ha van hangulat, nekünk nagyon nehéz volt csöndes pályán játszani. – tette hozzá Nemes Benjámin, aki az interjúban arról is beszélt, hogy miért akart mindenképpen a csapatnál maradni.

Itt születtem Újpesten, itt nőttem fel, nekem ide húz a szívem is, imádok itt lenni!” – zárta gondolatai a támadó.

fotó: UTE