November 18-án jön a Nárcisz Squash- és teremfoci bajnokság

2018. november 18-án nyolcadik alkalommal telik meg versenyzőkkel a Griff Club azért, hogy a fallabda szerelmesei egy igazán jó hangulatú kupán vegyenek részt. A résztvevők a sport iránti elkötelezettségük mellett egy jó ügyet is támogatnak: nevezési díjaik befizetésével teljes egészében a Magyar Hospice Alapítvány betegellátási tevékenységét segítik.

Idei meglepetés vendégünk Krajcsák Márk, aki a sportág legkiemelkedőbb magyar képviselője. A többszörös magyar bajnok és világkupa győztes sportoló, aki a világranglistán is előkelő helyen szerepel, azonnal elfogadta a szervezők meghívását. Bár külföldi útja miatt a játékról ezúttal lemondott, arra azonban vállalkozott, hogy a díjkiosztásban ott legyen.

A profi és amatőr squash verseny mellett, egész nap ingyenesen látogatható fitness órák, illetve idén második alkalommal teremfoci bajnokság is várja a mozgás és a sportos élet iránt érdeklődőket.
A Griff Squash & Fitness Club nyolcadszor áll Alapítványunk mellé ezzel az őszi versennyel. A klub a befizetett nevezési díjak teljes összegét szervezetünk számára ajánlja fel. Támogatásuk példaértékű: a versennyel hangsúlyosan hívják fel a figyelmet munkánk fontosságára, és általuk a társadalom egy újabb rétegével ismertethetjük meg tevékenységünket.
” – olvasható a szervezők közleményéből.