Novembertől újra színpadon a Puskás, a musical: nyílt castingot hirdetnek a főszerepekre!

A nagy sikerű, augusztus 20-i előbemutatók után novemberben tizenöt előadással tér vissza a színpadra a Puskás, a musical!

A Puskás, a musicalt az előbemutatókon egy szereposztással játszották. Most Szente Vajk, a darab szerzője és rendezője a főszerepek duplázására, Túri Lajos Péter, a musical koreográfusa pedig a táncos szerepekre nyílt castingot hirdetnek. A casting során gyerekszereplőket is keres a produkció, lányokat és fiúkat egyaránt, köztük olyanokat is, akik énekelni/táncolni is jól tudnak – adta hírül a produkció.

(Szabó László, az előadás producere, fotó: Sportmenü / Kárpáti Balázs)

Naponta kapjuk a kérdéseket, hogy mikor játsszuk végre újra a Puskást? A jegyeket az augusztusi előbemutatókra szinte azonnal elkapkodták és akik akkor látták a musicalt, nagyon szeretnék újra megnézni, akik pedig még nem látták, a siker hallatán már alig várják, hogy láthassák. A Puskás, a musical egy-egy előadását mintegy 200 fős alkotógárda készíti, őket, különösen a színészeket és a táncosokat nem egyszerű összeegyeztetni. Ám annyira szeretjük a produkciót, hogy nem kérdés, hogy mindannyian újra játszani szeretnénk: novemberben visszatér a színpadra a Puskás, a musical.” – mondta Szabó László, az előadás producere.

Musicalt mutatnak be a leghíresebb magyar életéről

(Szente Vajk, a darab rendezője, fotó: Sportmenü / Kárpáti Balázs)

Folyamatosan keresem a tehetségeket: a Puskás, a musical pedig kiváló lehetőség arra, hogy akár olyan színészek, akik még kevésbé ismertek, de akár azok is, akiket már jól ismer a közönség, megmutathassák magukat. A darab főszerepei pedig igazán alkalmasak arra, hogy energiát, elhivatottságot sugározzanak az azokat játszó művészek. Komplex szerepeket kínálunk: Puskás, Bozsik, Czibor, Klára, Erzsébet és Vörös elvtárs szerepe egyaránt alkalmas arra, hogy ének-, tánc és színésztudásukat is magasfokon megmutassák azok, akik majd eljátsszák azokat!”- mondta a rendező.

Jelentkezni a casting@puskasmusical.hu email címen rövid szöveges bemutatkozással lehet! A jelentkezők közül a meghallgatásra kiválasztottakat írásban értesítjük. A jelentkezés nem jelent automatikus behívást a meghallgatásra és nem kötelező hanganyagokat csatolni az emailhez!

A casting részletei, a letölthető zenei alapokkal és kottákkal a https://puskasmusical.hu/hu/tartalom/casting weboldalon megtalálhatóak.

A Puskás musical castingra a jelentkezési határidő: 2020. szeptember 29.

fotó: Olajos Piroska