Október 8-án rendezik meg a Bulgária-Magyarország Eb-pótselejtező mérkőzést

Az UEFA döntése értelmében nem változik jelentősen a Nemzetek Ligája új, őszi lebonyolítás, ám a versenynaptár sűrűbb lesz a szokásosnál.

Az MLSZ hivatalos honlapjának közlése szerint Marco Rossi együttese az NL-ben a B-ligában szerepel, és érintett az Eb pótselejtezőiben is.

A Nemzetek Ligája első két mérkőzését szeptember 3. és 8. között rendezik meg, a folytatásban, az októberi és novemberi FIFA-játéknapokon két-két meccs helyett három-három találkozó kerül megrendezésre a rendelkezésre álló nyolc nap alatt, oly módon, hogy mindkét esetben az Eb-pótselejtező-mérkőzéssel indul a futball hete. A mieink október 8-án kezdenek Bulgáriában, továbbjutás esetén pedig november 12-én fogadhatja a magyar válogatott az Izland–Románia összecsapás győztesét.

Eb-meccsek Budapesten

A jövő nyári Európa-bajnokság budapesti csoportmérkőzéseit 2021. június 15-én 18 órakor (a rájátszásból továbbjutó csapat Portugália ellen), 19-én 15 órakor (rájátszásból továbbjutó csapat Franciaország ellen) és 23-án 21 órakor (Portugália-Franciaország) rendezik a Puskás Arénában, míg a budapesti nyolcaddöntőre június 27-én 18 órakor kerül sor.

 

fotó: Sportmenü / Róth Tamás