Ötszáz lóerős gépsárkánnyal autóztatott Keszthelyi Vivien egy családi rendezvényen

Keszthelyi Vivien az Audi pályanapon, a márka családi rendezvényén vett részt a Hungaroringen. Az ifjú autóversenyző ezúttal meglepetésként maga is a volán mögé ült, egy korábbi közel 500 lőerős versenyautójával kápráztatta el a szerencsés résztvevőket.

Jó hangulatban telt az Audi pálya napja, melyen a négykarikás autómárka ügyfelei és családjaik felejthetetlen vezetési élménnyel gazdagodhattak a Hungaroringen. Keszthelyi Vivien technikai segítséggel és tanácsokkal látta el a résztvevőket a helyszínen, ahol egy igazi gépsárkányt is bemutatott – számolt be a VRS Sport Group Menedzsment.

A rendezvény fénypontjaként a Forma–3-as pilóta egy Audi Sport R8 LMS GT versenyautóval autóztatta meg Red Bull nyereményjátékának győztesét, valamint az Audi Magyarország vendégeit. A kiválasztottak a pályán teljes versenytempóban tapasztalhatták meg Vivien mellett, milyen teljesítményre képes egy gyári 5200 köbcentiméteres, 495 lóerős nagy túraautó, mellyel a magyar pilóta 2018-ban rookie bajnoki címet szerzett és minden idők legfiatalabb dobogósa lett a kategóriában.

Minden Audi rendezvényen nagyon jól érzem magam, ez mára már számomra egy világméretű család. Rengeteget köszönhetek a nemzetközi vállalatnak, soha nem felejtem el, hogy nélkülük nem tartanék ott, ahol most” – mondta a 19 éves autóversenyző a rendezvényen.

Nagy örömmel és tisztelettel veszek részt az Audi rendezvényein, hiszen ezek az események a pályafutásom során meghatározó szerepet töltenek be mindennapjaimban” – tette hozzá.