Példás tettek

A háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás, illetve az RB Leipzig és magyar labdarúgó-válogatott kapusa, Gulácsi Péter példás dolgot tettek.

A koronavírus miatt bár zárva van a Tommy di Napoli, a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Kásás Tamás étterme, amíg készleteik tartanak segíteni szeretnének a kórházakban dolgozóknak.

Az étterem közösségi oldalán jelezték, hogy szeretnék tiszteletüket és elismerésüket kifejezni a kórházakban dolgozók felé, ezért a Tommy di Napoli csapata úgy döntött, hogy ameddig készleteik tartanak, napi 200 pizzát szállítanak ki számos budapesti kórházba az ott dolgozók részére térítésmentesen.

Gulácsi Péter 5 millió forintittal támogatja a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát

A jelenlegihez hasonló helyzettel még sosem találkoztunk, mindannyian aggódunk szeretteink, embertársaink egészségéért és a jövőnkért🙏🏻Elképesztő hálával tartozunk azoknak az orvosoknak, nővéreknek, ápolóknak, egészségügyi dolgozóknak, akik a frontvonalon harcolnak értünk. Szeretnénk segíteni mi is a koronavírusal küzdő kórházakat, ezért 5.000.000 forinttal támogattuk a Szent László Kórház Infektológiai és Intenzív osztályának alapítványát. Kérünk mindenkit, aki tud, hogy segítsen ő is, a legfontosabb pedig, hogy – ha megtehetitek – maradjatok otthon!