Póta Georgina: Engem is meglepett

Póta Georgina újra tétmérkőzéseket játszott, mégpedig a vártnál hamarabb.

Lejátszották az újabb körmérkőzést, ezzel gyakorlatilag befejeződött a női Extraliga őszi szezonja. Az orosházi találkozókon már Póta Georgina is meccsszerelést húzott a címvédő SH-ITB Budaörsi SC-ben – adta hírül a Magyar Asztalitenisz Szövetség.

„Ez engem is meglepett, mert úgy terveztem, hogy november környékén kezdek meccseket játszani. Csapatépítési céllal is szerettem volna lemenni, bár tudtam, hogy még messze vagyok a régi formámtól, de kíváncsi is voltam rá, hogy hogy játszom. Szerintem a többiek is meglepődtek, hogy volt egy-két olyan megmozdulásom, ami a régi Póta Ginát idézte, de azért még van mit javítani, főleg a mozgáson. A kezemmel nem volt különösebben nagy probléma” – számolt be a Kossuth Rádiónak a budaörsi debütálásáról Póta Georgina, aki érzése szerint már karácsonyra visszanyerheti korábbi formáját.

Az első gyermekét, Reginát június elsején világra hozó kiválóság már most is nagy segítségére volt új csapatának, a Kecskemét elleni 5:5-ös döntetlenhez három győzelemmel járult hozzá.

A teljes beszélgetés, amelyből kiderül, hogy Póta Georgina hogyan viselte az Ambrus Krisztina elleni vereségét, milyenek mostanában a nappalok és éjszakák Reginával, illetve mennyi esélyt lát az olimpiai szereplésére, az alábbi linkre kattintva hallgatható meg.

fotó: Magyar Asztalitenisz Szövetség