Pupp Réka arany-, Özbas Szofi ezüst-, és Tóth Krisztián bronzérmet szerzett Törökországban!

Három érmet szereztek judosaink a törökországi Grand Slam-versenyen.

Öt hónapon belül a második Grand Slam-döntőjét vívhatta pénteken Antalyában az olimpiai ötödik helyezett Pupp Réka. A tavaly novemberi, bakui győzelem után Törökországban is mindenkit legyőzött, másodszor nyert Grand Slam-tornát!

A Judoinfo szakportál beszámolója szerint Pupp Réka erőnyerő volt, így a második fordulóban a kubaiak nagy reménysége, a junior-világbajnoki bronzérmes Hurtado ellen lépett először tatamira Törökországban. A kubai judós nem adta olcsón a bőrét, de a hosszabbítás második percében megtört, ipponnal a paksi versenyző jutott tovább.

Braun Ákos tanítványa a harmadik körben a brazilok junior-világbajnoki ezüstérmese ellen is nyert, Maria Taba is eljutott a hosszabbításig, de az újabb aranypontot érő ippont a földharcban ismét Réka jegyezte.

A negyeddöntőben a világbajnoki bronzérmes, a világranglistán hatodik izraeli Gefen következett, ő azonban csak három percig tartott ki, a paksi judós harmadik, újabb földharcban kicsikart ipponja továbbjutást ért. Az elődöntőben a franciák kétszeres Grand Slam-győztese, a világranglista második helyezettje, Astride Gneto óriási erőbedobásra kényszerítette judósunkat, de Réka keményen állta a sarat, s a csaknem kilenc perces küzdelem végén Gneto gyűjtötte be harmadik intését – Pupp Réka bejutott a Grand Slam-döntőbe!

A fináléban a címvédő, az Antalyában 2021-ben aranyérmes üzbég Keldijorova volt az ellenfél, akiről jó emléke volt Rékának, hiszen a februári izraeli Grand Slam-tornán ellene nyerte meg a bronzéremért zajló küzdelmet. Ezúttal azonban az arany volt a tét!

Keldijorova keményen lefogta a paksi judós karjait, s egy szép dobással vazaris előnybe is került. Ez azonban felpaprikázta Pupp Rékát, aki háromszor egymás után földre teremtette ellenfelét. Az elsőre még nem kapott vazarit, a másodikra már igen, a harmadik pedig ippont, s ezzel együtt Grand Slam-aranyat ért!

Ez a magyar judosport hetvenedik Grand Slam-érme, s a kilencedik aranya. A győzelemmel Pupp Réka ismét előrelép a világranglistán, akár a Top3-ba is bekerülhet!

Remekül kezdett az 57 kilogrammos súlycsoportban a huszonnégy esztendős Kovács Kitti, a BHSE European Open-ezüstérmese előbb ipponnal nyert az Ázsia-bajnoki bronzérmes mongol Lkhagvatogoo ellen, majd hosszabbításos küzdelemben begyűjtötte a világbajnoki bronzérmes lengyel Kowalczyk skalpját is. Az újabb bravúr már nem sikerült, kettejük összecsapásáról a hétszeres kontinensbajnoki érmes tajvani Lien jutott be a legjobb nyolc közé.

A férfiaknál három fiatal judósunk kapott lehetőséget Törökországban. A 66 kilogrammban az újdonsült magyar bajnok Máthé Bence a végletekig kiélezett meccset vívott az olasz Mattia Micelivel, a húsz esztendős magyar fiatal ugyanúgy vazarit kapott, mint ellenfele, aki a döntő akciót a mérkőzés tizedik percében tudta indítani.

Nem sikerült a továbbjutás a két 60 kilogrammos indulónknak sem, Feczkó Csanád (Rákosvidéke Hajtós DSE) a spanyol Bernabeu, Naji Dávid (Kaposvári JK) pedig a kazah Narbajev ellen búcsúzott.

Özbas Szofi pályafutása során először jutott be World Judo Tour-viadalon a fináléba: az antalyai Grand Slam-tornán nagy skalpokat begyűjtve ezüstérmet szerzett.

Nagy diadalt gyűjtött be Özbas Szofi mindjárt az első körben: a BHSE világbajnoki hetedik helyezettje egy nagy riválisával került szembe. A holland Joanne van Lieshout junior-világbajnok, U23-as Európa-bajnok, aki korábban két korosztályos világversenyen, a 2020-as junior Eb-n és a tavalyi junior-világbajnokságon is legyőzte magyar kihívóját.

Ráadásul a holland remek formában érkezett Antalyába, a háta mögött egy Grand Prix-aranyéremmel, amit a portugál GP-n szerzett. Ezúttal azonban emberére talált, Özbas Szofi rendkívül taktikus judóval, csaknem hét perces mérkőzésen intésekkel legyőzte ellenfelét.

A második körben a török Yeksan elleni párharc szinte ujjgyakorlat volt ezután, Szofi két vazarival, alig több mint egy perc alatt kiharcolta a továbbjutást. A negyeddöntőben aztán a szlovénok csillaga, a világbajnoki ezüstérmes Andreja Leski várt a Honvéd versenyzőjére.

Korábban egyszer találkoztak, a tavaly World Masters során Leski nyert, ezúttal viszont a miénk lett a győzelem: Özbas Szofi erővel és fejben is jobban bírta a kiélezett küzdelmet, amely a hosszabbításban, a küzdelem hetedik percében intéssel dőlt el. A húsz esztendős magyar lány egy újabb nagyágyú skalpját gyűjtötte be!

Az elődöntőben a venezuelaiak négyszeres kontinensbajnoki érmese, a világranglistán harmadik helyezett Anriquelis Barrios következett, aki tavaly a budapesti világbajnokságon legyőzte Szofit, de az idei, izraeli Grand Prix-n már a magyar judós vissza tudott vágni ezért. Antalyában is látszott a tatamin, hogy Barrios roppant kellemetlen ellenfél, magasságát jó ideig fölénnyé tudta erősíteni, közben Szofi két intést is kapott.

A hosszabbításban aztán ismét egyre nagyobb fölénybe került a magyar versenyző (a harmadik maratoni csata kemény ellenféllel – ez nagyon jó mutató a felkészülséget illetően), s végül a hosszabbításban, a hatodik perc végén egy vazarival megtörte a venezuelai judós ellenállását.

Két napon belül a második magyar Grand Slam-döntő: Pupp Réka pénteki győzelme után szombaton Özbas Szofi léphetett tatamira az aranyért!

A fináléban a súlycsoport egyik új nagyágyúja, a britek világranglista második helyezett klasszisa, Lucy Renshall következett. Az antalyai Grand Slam címvédője tavaly április óta megnyerte a Bakuban és az Abu-Dzabiban megrendezett Grand Slamet is, Párizsból pedig egy ezüstérmet jegyez, nem véletlen az előkelő helyezése a nemzetközi rangsorban.

Szofi keményen harcolt, de a brit judós vazaris előnyét nem tudta ledolgozni. Egész napos teljesítményéért, az újabb nagy skalpok begyűjtéséért méltó elismerés a Grand Slam-ezüstérem!

A 63 kilogramm másik magyar indulója, Karakas Hedvig egy régi „ismerőssel” talákozott, a kanadaiak olimpiai bronzérmese, Catherine Beauchemin-Pinard volt az ellenfele. A harminckét éves magyar judós az idén váltott súlycsoportot, a kanadai viszont már a riói olimpia után (ott éppen Héditől kapott ki a legjobb nyolc közé jutásért) átment a 63 kilósok közé, ahol a tokiói olimpián a dobogó harmadik fokára is felállhatott. A BHSE Európa-bajnoknője nem örült a „viszontlátásnak”, Beauchemin-Pinard végül egy vazarival megnyerte az összecsapást, és ő léphetett tovább, a legjobb tizenhat közé.

A 81 kilogrammos férfiak hatvan fős mezőnyében két magyar judós próbált szerencsét. Ungvári Attilára a moldovaiak U23-as Európa-bajnoka, Gotonoaga várt, aki ellen eddig felemás volt a Győri AC sportolójának mérlege, egy győzelem és egy vereség szerepelt a statisztikákban. A mérleg Antalyában javult, Ungvári Attila vazaris győzelemmel léphetett tovább.

A második körben a németek reménysége, a junior-világbajnoki bronzérmes Tim Gramkow következett, aki korábban már két alkalommal is felülmúlta kétszeres Európa-bajnoki bronzérmesünket. Antalyában a harminchárom éves magyar judós törlesztett az „adósságából”, méghozzá emlékezetes összecsapáson.

Ungvári Attila már a második percben begyűjtötte második intését, ettől függetlenül Gramkownak egyetlen kontra kísérlete jelentett rá igazi veszélyt. A nagy taktikai küzdelemben Karvaly egyre inkább felőrölte ellenfele erejét, de a döntő akció, egy gyönyörű, ippont érő dobás csak a hosszabbítás hatodik percében, vagyis több mint kilenc percnyi küzdelmi idő után következett el.

A legjobb nyolc közé jutás volt a tét a belga színekben versenyző Abdul Malik Umayev ellen. A huszonegy esztendős rivális 2020-ban megnyerte a varsói European Open-viadalt, sőt, abban az évben Tel-Avivban legyőzte Ungvári Miklóst is. A magyar judosport klasszisa, a férfi szövetségi kapitány ezúttal az edzői székből igyekezett segíteni fivérének abban, hogy Umayevnek ezt a „kölcsönt” is vissza tudja adni. Sajnos ezúttal nem sikerült, Umayev ipponnal jutott tovább, Ungvári Attila nem kapott lehetőséget a javításra.

A súlycsoport másik magyar indulója, a Grand Prix-bronzérmes Rajkai Róbert a franciák Grand Slam-bronzérmesével csapott össze. Nicolas Chilard és az MTK Budapest huszonkét esztendős judósa nagy csatát vívott egymással, ami a hosszabbításban dőlt el, egy vazarival a francia sportoló javára.

Az olimpiai bronzérmes Tóth Krisztián pályafutásának huszonnegyedik World Judo Tour-érmét szerezte meg az antalyai Grand Slamen, Sipőcz Richárd pedig az előkelő ötödik helyen végzett.

A nehézsúlyúak küzdelmeiben a huszonegy esztendős Sipőcz Richárd indult harcba pályafutásának első Grand Slam-érméért. A Széchenyi Egyetem SE +100 kilogrammos versenyzője a mongolok korosztályos kontinensbajnoka, Erdenekhuu ellen lépett először tatamira Antalyában, a kiélezett párharc a hosszabbítás második percében ért véget, amikor a mongol judós begyűjtötte harmadik intését.

A győri judós a legjobb nyolc közé jutásért ipponal győzte le a kazahok U23-as bajnokát, Turginalijevet, majd a tadzsikok kétszeres kontinensbajnoki érmese, Rahimov következett, akit két vereség után először sikerült Sipőcz Richárdnak legyőzni – a hosszabbításban, intésekkel.

Az elődöntőben a Grand Slam-bronzérmes üzbég Juszupov állította meg a magyar óriás menetelését, vazaris vezetése után az utolsó percben kihasználva, hogy Sipőcz Richárdnak már kockáztatnia kellett. A bronzéremért a kétszeres pánamerikai bajnok kubai Granda volt a hatszoros korosztályos Európa-bajnokunk ellenfele. Az első intés nekünk jutott, ezt egy páros intés követte, de a gongszóig egyik fél sem tudta érvényre juttatni az akaratát. A hosszabbítás sajnos nem nekünk hozta el a katarzist, az aranypont Grandáé lett, de a Grand Slam ötödik helyezés így is kiemelkedő eredmény, szép reményeket ígér az olimpiai kvalifikációs sorozat közelgő rajtja előtt.

A 100 kilogrammosok között a húsz esztendős Vég Zsombor szép ippongyőzelemmel kezdett a szarajevói European Open aranyérmese, az olasz Bergamelli ellen, de a folytatásban nem bírt a brazilok kontinensbajnoki ezüstérmesével, Buzacarini a hosszabbítás harmadik percében döntött a maga javára, a Ceglédi VSE judósa nem folytathatta a küzdelmet.

Olimpiai bronzérmesünk, Tóth Krisztián a tokiói olimpia után először lépett tatamira nagy nemzetközi versenyen, s a csaknem nyolc hónapos szünet csöppet sem látszott meg a judóján! Az MTK Budapest 90 kilogrammos klasszisa Törökországban is többnyire maratoni csatákat vívott.

Az első párharca az észt Kuusik ellen például csaknem hét percnyi tiszta küzdelmi időt hozott. Az U23-as Európa-bajnok rivális megtréfálta judósunkat, egy vazarival vezetést szerzett, de ezt egy jól felismert földharchelyzetben sikerült egalizálni. A folytatás nem hozott újabb sikeres akciót, de az észt sportoló begyűjtött három intést, így számára nem folytatódott a Grand Slam-torna.

Következett a nyilvánvalóan grúz származású spanyol bajnok, Mamalashvili, aki ellen a hosszabbítás negyedik percében egy vazarival sikerült kicsikarni a továbbjutást.

A negyeddöntőben aztán a kubaiak világbajnoki ezüstérmese legyőzte a mi vb-ezüstérmesünket, Ivan Felipe Silva Morales intésekkel harcolta ki a továbbjutást. Tegyük hozzá, Tóth Krisztián már az első percben kapott két intést, talán nem az elfogultság mondatja, hogy vitathatóan. Ennél is jobban aggasztotta a szurkolókat, hogy Krisztián fájdalmasan kapott a bordáihoz az egyik földre érkezés után – szerencsére folytatni tudta a küzdelmet.

A vigaszágon egy régi ismerős, az izraeli Kochman várt Tóth Krisztiánra. Kochman csapatban olimpiai bronzérmes volt Tokióban, egyéniben az ötödik helyig jutott, s nem először csapott össze magyar riválisával. A jegyzőkönyvek csaknem egy évtizede, 2014-ben rögzítették az első összecsapást, s a párharc egészen Atnalyáig eldöntetlen volt, három-három győzelmet jegyeztek a felek.

Törökországban Kochman kezdett jobban, Tóth Krisztián ismét hamar kapott két intést, ám ahogy peregtek a másodpercek, úgy talált egyre jobban magára s végül a leléptetésig hajtotta ellenfelét, ehhez egészen pontosan hét percre volt szüksége.

A bronzéremért a januári portugál Grand Prix győztese, a holland Jesper Smink volt Krisztián ellenfele. Egy újabb nagy taktikai csata következett, ebben pedig Tóth Krisztián a világ egyik legjobbja, Smink néhány másodperccel a rendes küzdelmi idő vége előtt gyűjtötte be a harmadik intését, így a magyar judós vehette át a bronzérmet, pályafutásának huszonnegyedik World Judo Tour-érmét!

Tóth Krisztián klubtársa, az U23-as Európa-bajnok Gőz Roland is ugyanebben a súlycsoportban szerepelt. Két remek győzelmet aratott az elején, előbb a tajvani Csang, majd a brazil Gomes skalpját gyűjtötte egy-egy gyors ipponnal.

A legjobb nyolc közé jutás volt a tét a kanadaiak korábbi ifjúsági világbajnoka, Krieber Gagnon ellen. A kanadai kezdett jobban, de az MTK Budapest judósa egyre jobban magára talált, végül aztán a szikrázóan kemény meccset a hosszabbítás harmadik percének elején egy intés döntötte el Krieber Gagnon javára.

Az antalyai Grand Slam-tornán ragyogóan szerepelt a magyar küldöttség, Pupp Réka arany-, Özbas Szofi ezüst- és Tóth Krisztián bronzérmével a magyar válogatott az éremtáblázat negyedik helyén végzett, Grúzia (2, 2, 0), Franciaország (1, 1, 4) és Brazília (1, 1, 3) mögött!

Grand Slam, Antalya

FÉRFIAK

60 KG (35 induló)
1. Jang Jung-vej (tajvani)
2. Lukumi Cskvimiani (grúz)
3. Francisco Garrigos (spanyol)
3. Dilsodbek Baratov (üzbég)
5. Rodrigo Lopes (portugál)
5. Dzsaba Papinasvili (grúz)
7. Szavva Karakizidi (görög)
7. Angelo Pantano (olasz)
FECZKÓ CSANÁD (Rákosvidéke Hajtós DSE) és
NAJI DÁVID (Kaposvári JK) helyezetlen

66 KG (42 induló)
1. Denis Vieru (moldovai)
2. Willian Lima (brazil)
3. Tal Flicker (izraeli)
3. Szardor Nurillajev (üzbég)
5. Orkhan Safarov (azeri)
5. Baskhuu Yondonperenlei (mongol)
7. Sztrahinja Buncsics (szerb)
7. Alberto Gaitero (spanyol)
MÁTHÉ BENCE (BHSE) helyezetlen

73 KG (51 induló)
1. Giorgi Terasvili (grúz)
2. Manuel Lombardo (olasz)
3. Salvador Cases Roca (spanyol)
3. Petru Pelivan (moldovai)
5. Ido Levin (izraeli)
5. Zanszaj Szmagulov (kazah)
7. Mihail Cutlaszvili (görög)
7. Mark Hrisztov (bolgár)

81 KG (60 induló)
1. Guilherme Schimidt (brazil)
2. Vedat Albayrak (török)
3. Abdul Malik Umayev (belga)
3. Sarofiddin Boltabojev (üzbég)
5. Dominic Ressel (német)
5. Hevorh Manukjan (ukrán)
7. Matthias Casse (belga)
7. Alpha Oumar Djalo (francia)
UNGVÁRI ATTILA (Győri AC) és
RAJKAI RÓBERT (MTK Budapest) helyezetlen

90 KG (46 induló)
1. Ivan Felipe Silva Morales (kubai)
2. Luka Majsuradze (grúz)
3. TÓTH KRISZTIÁN (MTK Budapest)
3. Rafael Macedo (brazil)
5. Jesper Smink (holland)
5. Louis Krieber Gagnon (kanadai)
7. Li Kochman (izraeli)
7. Komronsoh Usztopirijon (tadzsik)
GŐZ ROLAND (MTK Budapest) helyezetlen

100 KG (41 induló)
1. Jorge Fonseca (portugál)
2. Nikoloz Sherazadishvili (spanyol)
3. Alekszandar Kukolj (szerb)
3. Elmar Gasimov (azeri)
5. Kyle Reyes (kanadai)
5. Rafael Buzacarini (brazil)
7. Asley Gonzalez (román)
7. Onisze Szaneblidze (grúz)
VÉG ZSOMBOR (Ceglédi VSE) helyezetlen

+100 KG (37 induló)
1. Guram Tusisvili (grúz)
2. Aliser Juszupov (üzbég)
3. Andy Granda (kubai)
3. Temur Rahimov (tadzsik)
5. Joseph Terhec (francia)
5. SIPŐCZ RICHÁRD (Széchenyi Egyetem SE)
7. Ushangi Kokauri (azeri)
7. Utkirbek Turobojev (üzbég)

NŐK

48 KG (30 induló)
1. Narantsetseg Ganbaatar (mongol)
2. Baasankhuu Bavuudorj (mongol)
3. Mireia Lapuerta Comas (spanyol)
3. Milica Nikolics (szerb)
5. Melanie Clement (francia)
5. Mary Dee Vargas Ley (chilei)
7. Merve Azak (török)
7. Sila Ersin (török)

52 KG (35 induló)
1. PUPP RÉKA (Atomerőmű SE)
2. Dijora Keldijorova (üzbég)
3. Odette Giuffrida (olasz)
3. Astride Gneto (francia)
5. Khorloodoi Bishrelt (mongol)
5. Larissa Pimenta (brazil)
7. Gefen Primo (izraeli)
7. Chelsie Giles (brit)

57 KG (35 induló)
1. Jessica Klimkait (kanadai)
2. Sarah Leonie Cysique (francia)
3. Timna Nelson Levy (izraeli)
3. Jessica Lima (brazil)
5. Christa Deguchi (kanadai)
5. Telma Monteiro (portugál)
7. Lien Csen-ling (tajvani)
7. Faiza Mokdar (francia)
KOVÁCS KITTI (BHSE) helyezetlen

63 KG (33 induló)
1. Lucy Renshall (brit)
2. ÖZBAS SZOFI (BHSE)
3. Barbara Timo (portugál)
3. Magdalena Krssakova (osztrák)
5. Anriquelis Barrios (venezuelai)
5. Catherine Beauchemin-Pinard (kanadai)
7. Ketleyn Quadros (brazil)
7. Andreja Leski (szlovén)
KARAKAS HEDVIG (BHSE) helyezetlen

70 KG (34 induló)
1. Marie Eve Gahie (francia)
2. Bernadette Graf (osztrák)
3. Margaux Pinot (francia)
3. Maria Portela (brazil)
5. Miriam Butkereit (német)
5. Kelly Petersen-Pollard (brit)
7. Elvismar Rodriguez (venezuelai)
7. Ida Eriksson (svéd)

78 KG (24 induló)
1. Anna-Maria Wagner (német)
2. Guusje Steenhuis (holland)
3. Natascha Ausma (holland)
3. Audrey Tcheumeo (francia)
5. Luise Malzahn (német)
5. Madeleine Malonga (francia)
7. Mayra Aguiar (brazil)
7. Emma Reid (brit)

+78 KG (22 induló)
1. Lea Fontaine (francia)
2. Raz Hershko (izraeli)
3. Julia Tolofua (francia)
3. Marit Kamps (holland)
5. Renee Lucht (német)
5. Adiyasuren Amarsaikhan (mongol)
7. Larisza Cserics (bosnyák)
7. Hilal Öztürk (török)

A magyar Grand Slam-érmesek

A magyar Grand Slam-történelem első érmese Ungvári Miklós volt a 2009-es párizsi tornán, az első aranyra pedig csak 2010-ig kellett várni, akkor Mészáros Anett állhatott fel a dobogó legfelső fokára. A legtöbb érmet, kilencet Erdélyi-Joó Abigél és Tóth Krisztián holtversenyben jegyzi. A férfiak közül elsőként Tóth Krisztián nyakába akasztottak Grand Slam-aranyat, 2014-ben, Abu-Dzabiban. Magyarország eddig összesen hetvenkét érmet jegyez a GS-tornákon.


Aranyérmes (9)
Mészáros Anett (2010, Moszkva, 70 kg)
Joó Abigél (2013, Baku, 78)
Joó Abigél (2013, Moszkva, 78)
Tóth Krisztián (2014, Abu-Dzabi, 90)
Bor Barna (2015, Baku, +100)
Cirjenics Miklós (2017, Jekatyerinburg, 100)
Ungvári Attila (2021, Kazany, 81)
Pupp Réka (2021, Baku, 52)
Pupp Réka (2022, Antalya, 52)

Ezüstérmes (21)
Mészáros Anett (2009, Tokió, 70)
Karakas Hedvig (2009, Moszkva, 57)
Mészáros Anett (2010, Párizs, 70)
Bor Barna (2010, Moszkva, +100)
Ungvári Attila (2010, Rio de Janeiro, 73)
Csernoviczki Éva (2011, Párizs, 48)
Ungvári Attila (2011, Párizs, 73)
Joó Abigél (2011, Moszkva, 78)
Csernoviczki Éva (2014, Abu-Dzabi, 48)
Csernoviczki Éva (2015, Baku, 48)
Cirjenics Miklós (2016, Baku, 100)
Csernoviczki Éva (2016, Baku, 48)
Bor Barna (2017, Baku, +100)
Pupp Réka (2017, Baku, 52)
Ungvári Attila (2017, Jekatyerinburg, 81)
Tóth Krisztián (2017, Jekatyerinburg, 90)
Csernoviczki Éva (2018, Düsseldorf, 48)
Karakas Hedvig (2018, Düsseldorf, 57)
Tóth Krisztián (2018, Abu-Dzabi, 90)
Tóth Krisztián (2021, Antalya, 90)
Özbas Szofi (2022, Antalya, 63)

Bronzérmes (42)
Ungvári Miklós (2009, Párizs, 66)
Ungvári Miklós (2009, Moszkva, 66)
Ungvári Attila (2009, Moszkva, 73)
Csernoviczki Éva (2009, Moszkva, 48)
Bor Barna (2009, Moszkva, +100)
Karakas Hedvig (2010, Párizs, 57)
Ungvári Miklós (2010, Moszkva, 66)
Joó Abigél (2010, Moszkva, 78)
Csoknyai László (2011, Párizs, 81)
Joó Abigél (2011, Párizs, 78)
Csernoviczki Éva (2011, Rio de Janeiro, 48)
Bor Barna (2011, Rio de Janeiro, +100)
Joó Abigél (2014, Abu-Dzabi, 78)
Ungvári Miklós (2014, Tokió, 73)
Ungvári Miklós (2015, Baku, 73)
Csoknyai László (2015, Abu-Dzabi, 81)
Tóth Krisztián (2015, Abu-Dzabi, 90)
Joó Abigél (2015, Abu-Dzabi, 78)
Karakas Hedvig (2015, Tokió, 57)
Csernoviczki Éva (2016, Párizs, 48)
Bor Barna (2016, Baku, +100)
Ungvári Miklós (2017, Baku, 73)
Cirjenics Miklós (2017, Baku, 100)
Erdélyi-Joó Abigél (2017, Baku, 78)
Erdélyi-Joó Abigél (2017, Jekatyerinburg, 78)
Cirjenics Miklós (2017, Tokió, 100)
Tóth Krisztián (2019, Párizs, 90)
Karakas Hedvig (2019, Baku, 57)
Tóth Krisztián (2019, Baku, 90)
Cirjenics Miklós (2019, Brazíliaváros, 100)
Cirjenics Miklós (2020, Düsseldorf, 100)
Karakas Hedvig (2020, Budapest, 57)
Özbas Szofi (2020, Budapest, 63)
Pupp Réka (2021, Tel-Aviv, 52)
Karakas Hedvig (2021, Tel-Aviv, 57)
Tóth Krisztián (2021, Tel-Aviv, 90)
Tóth Krisztián (2021, Taskent, 90)
Pupp Réka (2021, Tbiliszi, 52)
Ungvári Attila (2021, Antalya, 81)
Pupp Réka (2022, Tel-Aviv, 52)
Özbas Szofi (2022, Tel-Aviv, 63)
Tóth Krisztián (2022, Antalya, 90)

Fotó: IJF