Rédli András vívó és Marosi Ádám öttusázó egy páston

Olimpikonok csatája a Sportízelítőn.

A szervezők tájékoztatása szerint szeptember 23-án, szombaton 10.00 órától a Bókay-kertben kerül megrendezésre hetedik alkalommal a SPORTÍZELÍTŐ 18. Pestszentlőrinc-Pestszentimre legnagyobb sportos rendezvényén számos sportág és kerületi egyesület felvonul majd, hogy népszerűsítse magát és kiválóságait, illetve segítséget nyújtson a sportágválasztás folyamatához. A próbaórákon, egészségügyi szűréseken és táplálkozási tanácsadásokon kívül színpadi programokkal és látványos bemutatókkal is találkozhatnak majd a sportszerető családok.

OLIMPIAI BRONZÉRMES VILÁGBAJNOKOK CSATÁJA SZEMTŐL SZEMBEN EGY VÍVÓ ÉS ÖTTUSÁZÓ A PÁSTON

Az eseményen egyik legnépszerűbb olimpiai sportágunk, a vívás, nem kisebb bajnokát vonultatja fel, mint a 2014-ben az év magyar vívójának választott, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar párbajtőrvívó Rédli Andrást.

A Magyar Honvédség kötelékében dolgozó százados egy különleges bemutató párharcra vállalkozott, hogy pástra lép a a XVIII. kerület „sportarcaként” is ismert, 5 alkalommal az év öttusázójának választott Marosi Ádám, olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar öttusázó ellen.

Vélemény, hozzászólás?