Rekordnézőszám a FINAL4-on, csúcs közelben a Sport TV

Az FTC-Rail Cargo Hungaria a norvég Vipers Kristiansand ellen megpróbál felülni a női klubkézilabda trónjára, míg a Győri Audi ETO KC a harmadik helyért száll harcba a Bajnokok Ligája budapesti Final Fourján vasárnap. A Sport1 14 órától csaknem nyolcórás élő műsorfolyamban számol be az MVM Dome-ban zajló eseményekről. A helyszínen rekordnézőszám lesz, hiszen 20022-en lesznek az MVM Dome-ban. Aki nincs a jelenlévők között, mindenképpen szurkoljon a TV képernyője előtt.

Egy heroikus fordítás (az FTC-Rail Cargo Hungaria ötgólos hátrányból verte meg a jóval esélyesebb Esbjerget) és egy heroikus „majdnem fordítás” (a Győri Audi ETO KC mínusz hétről egygólosra is tudta csökkenteni a különbséget, de végül kettővel kikapott a címvédő Vipers Kristiansandtól) után vasárnap is mindkét időpontban szurkolhatunk egy-egy magyar csapat sikeréért a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti Final Fourján. Az első nap óriási közönségsikere után a második nap is garantáltan hasonlót hoz, és csak azért nem dől meg a szombaton felállított 20 022 nézős világcsúcs, mert hivatalosan többen nem férnek be a budapesti MVM Dome-ba. De a női kézilabdázás templomában a világrekord-beállítás garantált, hiszen 15:15-től a Győr a dánokkal a bronzért csatázik, a története első F4-én szereplő Fradi pedig 18 órától a norvégok ellen az európai klubkézilabda trónjáért indul harcba – írta a sportcsatorna,

Aki nem jutott jegyhez, annak jó szívvel ajánljuk a Sport1 élő műsorfolyamát, amely 14 órakor kezdődik.

A döntő kommentátora Méhes Gábor, a bronzmérkőzésé Bartha Zoltán lesz, mellettük Borsos Attila működik közre szakértőként, míg a stúdióban a Fazekas Erzsébet, Deli Rita, Tóth Tímea hármas lesz nézőink segítségére. A jelentős nézettségű szombati napot követően vasárnap új csúcsok felé törünk, hiszen biztosan a döntő lesz a legnézettebb közvetítésünk 2023-ban – a minél nagyobb rekord eléréséhez kérik mindenki segítségét!

Méhes Gábor szíve kiugrott a helyéből

Szombat este Méhes Gábor „letarolta” a közösségi médiát. A Sport TV kommentátora, Méhes Gábort hallhatják:

A népszerű Zümi úgy fogalmazott, „…hát a szívem kiugrik a helyéből”, és biztosak vagyunk abban, ez vasárnap sem lesz másképp. A nyugalmat olyan sztárvendégek próbálják majd képviselni az adás során, mint a francia női válogatottal olimpiai, világ- és Európa-bajnoki címet nyerő Olivier Krumbholz vagy Michael Wiederer, az Európai Kézilabda-szövetség elnöke. De természetesen a főszerep a játékosoké lesz, hiszen az MVM Dome az egymást követő második napon is zöld-fehérbe öltözik.

Emily Bölk megmentette a Német Kupa döntőjének közvetítését is

Vasárnap már nekünk, műsorkészítőknek nem kell azon izgulnunk, mint szombaton, hogy elérjük-e a Német Kupa ugyancsak magyar érdekeltségű és magyar sikert (a gólt is szerző Szoboszlai Dominik, valamint Willi Orban vezetésével az RB Leipzig diadalmaskodott) hozó döntőjét. Ezúton is köszönjük Emily Bölknek a „dudaszós” bombát – hiába, a német precizitás itt is működött! Mert ha hosszabbítás lett volna, akkor vakarhattuk volna a fejünket a berlini események közvetítése kapcsán.

EMILY BÖLK CSODÁLATOS GÓLJA

Az izgalmak mellett azért is érdemes lesz velünk tölteni a vasárnapot, mert többeket alighanem utoljára láthatunk zöld-fehérben. Elsőként természetesen a két korszakos edzőlegendát, Elek Gábort, illetve Ambros Martint kell kiemelnünk, de például Szucsánszki Zita, Faluvégi Dorottya, Anne Mette Hansen és Alicia Stolle is most búcsúzik csapatától. Szurkoljuk ki együtt a Sport1 képernyője előtt, illetve az MVM Dome-ban, hogy győztes legyen az a búcsú!

A női kézilabda BL Final Fourja 14 órától élőben látható a Sport1-en. A 3. helyért kiírt Győri Audi ETO KC-Esbjerg találkozó 15:15-től, a Vipers Kristiansand-FTC-Rail Cargo Hungaria döntő pedig 18 órakor kezdődik.

GYŐRI AUDI ETO KC – Esbjerg (bronzmérkőzés): június 4., vasárnap 15:15, Sport1 (élő); kommentátor: Bartha Zoltán

FTC-RAIL CARGO HUNGARIA – Vipers Kristiansand (döntő): június 4., vasárnap 18:00, Sport1 (élő); kommentátor: Méhes Gábor

Fotó: MTI / Illyés Tibor