Startol a Premier League és a Ligue1 új szezonja a Network4 csatornáin

Pénteken elstartol a világ legnépszerűbb labdarúgó-bajnoksága, az angol Premier League. Az első fordulóból a Network4 rögtön a címvédő, a Manchester City meccsét mutatja meg, hétfőn pedig a nagy városi rivális, a tavalyi bronzérmes Manchester United első mérkőzését közvetíti. Szintén ezen a hétvégén startol el a francia topliga: a Ligue1 2023/24-es szezonja, az első hétvégén máris hat mérkőzést is élőben láthatnak a rajongók.

A Network4 csoport sportcsatornái és streaming szolgáltatása (ARENA4, MATCH4, NET4+ SPORT) Európa négy kiemelt bajnoksága közül háromból mutatnak meccseket az idei szezonban is, ami kivételes lefedettséget biztosít a hazai piacon. A most induló Ligue1 francia topligát kizárólag a Network4 csoport hozza el a magyar nézőknek 2023/24-ben is, ahogy a jövő héten induló Bundesliga küzdelmeit is csak a Network4 csatornáin lehet követni. A Premier League mérkőzései közül heti 2-3-at nézhetnek meg a szurkolók a Network4 csoport felületein – közölte a Network4 Csoport.

A Premier League első fordulójából rögtön a címvédő Manchester City meccsével indul a szezon. A City zsinórban a negyedik bajnoki címére hajt, amivel Pep Guardiola csapata rekordot döntene: Sir Alex Ferguson Manchester Unitedja is „csak” háromszor hódította el a trófeát egymás után. Az ellenfél az PL-be frissen bejutott Burnley lesz. Szombaton a Bournemouth – West Ham meccs kerül terítékre, amelynek különlegessége, hogy hazai csapatban várhatóan pályára lép Kerkez Milos a 19 éves magyar válogatott balhátvédje is. A hétfői fordulóban a Manchester United formáját mérhetik fel a szurkolók a Wolverhampton ellen.

A francia futballbajnokság csúcsa, a Ligue1 egy igazi rangadóval, a Nice – Lille találkozóval robban be az ARENA4 képernyőjén és a NET4+ SPORT-on keresztül. Bár a szombati PSG – Lorient meccsnek egyértelműen a bajnokok az esélyesei, van baj bőven Párizsban. A nagy hármas közül Lionel Messi már távozott a Paris Saint Germaintől, Kylian Mbappé is jelezte, hogy eligazol – vélhetően nem is lép pályára. A hírek szerint Neymar is új csapatot keres magának. Soha nem volt még ennyi kérdőjel a PSG körül, mint a mostani idény kezdetén. A vasárnapi Rennes – Metz mérkőzés is tartogat magyar kapcsolatot: a Metz vezetőedzőjét Bölöni Lászlónak hívják.

A Bundesliga csak a jövő héten kezdődik, ám a Network4-en a hétvégén német futball szerelmesei is találnak maguknak programot. Szombaton a Német Szuperkupában a bajnoki címvédő Bayern München csap össze a kupagyőztes RB Leipziggel. A Szoboszlai nélkül maradt lipcseiek revansot vehetnek a tavaly 5-3-ra győzedelmeskedő bajorokon.

PÉNTEK 08.11.
21.00: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Nice-Lille, ÉLŐ (A4, N4+)
21.00: Labdarúgás, Premier League, 1. forduló: Burnley-Manchester City, ÉLŐ (M4, N4+)

SZOMBAT 08.12.
15.45: Labdarúgás, Premier League, 1. forduló: Bournemouth-West Ham, ÉLŐ (M4, N4+)
20.00: Labdarúgás, Német Szuperkupa: Bayern München-RB Leipzig, ÉLŐ (A4, N4+)
21.00: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Rennes-Metz, ÉLŐ (M4, N4+)

 VASÁRNAP 08.13.
13.00: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Brest-Lens, ÉLŐ (M4, N4+)
15.00: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Clermont-Monaco, ÉLŐ (M4, N4+)
17.05: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Rennes-Metz, ÉLŐ (M4, N4+)
20.45: Labdarúgás, Ligue 1, 1. forduló: Strasbourg-Lyon, ÉLŐ (M4, N4+)

HÉTFŐ 08.14
20.45: Labdarúgás, Premier League, 1. forduló: Manchester United-Wolverhampton, ÉLŐ (M4, N4+)

fotó: Network4 Csoport