SZÍVVEL ELŐRE: a labdarúgó-válogatottnak üzentek a kézis fiúk!

A magyar válogatott számára is elkezdődik a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokság. A Portugália elleni keddi mérkőzés előtt a szintén kontinenstornára, a januári Eb-re készülő férfi kézilabda-válogatott tagjai fogalmaztak meg egy rövid, de annál tartalmasabb üzenetet, hogy támogatásukról biztosítsák a fiúkat.

Jó kapcsolatot ápolnak a csapatsportok képviselői egymással, a labdarúgás pedig különösen képes összefogni egy egész nemzetet is. Sorozatban második alkalommal szurkolhatunk a magyar labdarúgó-válogatottnak Európa-bajnokságon, ez a kitüntetett helyzet pedig lázba hozza a kézilabda-válogatott tagjait is – adta hírül a 2022-es férfi kézilabda Eb hazai szervező csapata.

Sipos Adrián, Ligetvári Patrik, Mikler Roland, Hanusz Egon és a többiek szerepelnek abban a videóösszeállításban, amely kedden jelent meg a 2022-es Európa-bajnokság hivatalos weboldalán és közösségi médiafelületein.

Szívvel előre! – üzenik a fiúk, biztosítva mindenkit arról, hogy ők is így tesznek majd a januári torna során.

Az Európa-bajnokságot 2022. január 13. és 30. között rendezik Budapesten, Szegeden, Debrecenben, valamint Pozsonyban és Kassán. A magyar válogatott a budapesti csoportkörben Portugália, Izland és Hollandia ellen szerepel.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Watch Games. See more. (@watchgames.seemore) által megosztott bejegyzés

Jegyeket a watchgamesseemore.hu oldalon lehet vásárolni.