Szoboszlai Dominik is az ARENA4-re költözik

Magyarország legújabb, legdinamikusabban fejlődő sportcsatornája, az ARENA4 , megszerezte az osztrák Bundesliga közvetítési jogait.

Az ARENA4 sikeres tárgyalások után megállapodott a jövő héten kezdődő osztrák labdarúgó-bajnokság közvetítési jogairól. A szerződés értelmében a csatorna Magyarország területére kizárólagos jogot szerzett fordulónként két mérkőzés közvetítésére, melyek közül az egyik minden héten Szoboszlai Dominik csapata, a Red Bull Salzburg aktuális bajnoki összecsapása lesz – adta hírül közösségi oldalán Magyarország legújabb sportcsatornája.

Jövő héttel kezdődően tehát a nemzetközi szinten jelenleg legmagasabban jegyzett magyar labdarúgó minden héten látható lesz a hazai televíziók képernyőin is. Misur Tamás, az ARENA4 főszerkesztője szerint „az osztrák bajnokság az egyik legdinamikusabban fejlődő közép-európai liga, Szoboszlai Dominik pedig hétről-hétre bizonyítja, hogy napjaink egyik legtehetségesebb magyar futballistája. Amikor néhány évvel ezelőtt Dzsudzsák Balázs a PSV-hez szerződött, a holland bajnokságot közvetítő magyar sportcsatorna nézettsége ugrásszerűen megnőtt, mert mindenki a magyar szélső meccseire volt kíváncsi. Biztos vagyok benne, hogy Szoboszlai Dominik és a Salzburg bajnoki találkozói is hasonló érdeklődést váltanak majd ki az ARENA4 nézőiben.

Az első fordulóban a Salzburg a Wolfsberger AC vendége lesz, azaz a tavalyi bajnok látogat a bronzérmeshez, ami remek összecsapást ígér. A mérkőzést szeptember 13-án 17:00 órai kezdettel közvetíti az ARENA4.

A futballrajongók az osztrák első osztály mérkőzései mellett a skót Premier League és angol Championship meccseit is megtalálhatják az ARENA4-en. A 2020 augusztusában elindított csatorna olyan további, prémium sportjogokkal is rendelkezik, mint az NHL vagy az NFL mérkőzései, az NCAA egyetemi amerikaifutball-bajnokság eseményei, illetve a MotoGP és az Indycar futamai.

Forrás: FC Red Bull Salzburg