Szöllősi-Zácsik Szandra ismét babát vár!

Szombat délután közvetlenül a Moyra-Budaörs Handball – FTC-Rail Cargo Hungaria bajnokit megelőzően, a közönség előtt jelentették be a hírt: Szöllősi-Zácsik Szandra, a klub válogatott átlövője ismét babát vár – számolt be a Budaörs kézilabda-csapatának hivatalos honlapja.

Nagyon nehéz volt ez a helyzet számomra, hisz szívem szerint világgá kürtöltem volna a boldogságom, de még csak most jött el erre a megfelelő idő, most már túl vagyok a kritikus időszakon és minden rendben van. Ha őszinte akarok lenni, kettős érzés volt bennem az üggyel kapcsolatban, nem így terveztük ezt a szezont, tudom és sajnálom, hogy csalódást okoztam bizonyos embereknek, de ennél nagyobb boldogság nem létezik a világon.” – nyilatkozta a klub honlapján a válogatott játékos.

Izgatottan várják az új időszakot.

Nagyon remélem, hogy készen állunk rá, de ez majd idővel fog kiderülni. Hanna már nagylány, önálló, szóval elég sok mindenben tud majd nekem segíteni. Izgatottan várjuk az előttünk álló időszakot.

Szöllősi-Zácsik Szandra jelezte, hogy mindenképpen szeretne visszatérni a pályára, mivel már most hiányzik nekia  kézilabda.

… szeretnék még visszatérni, mivel már most hiányzik a kézilabda. Az első szülés után sem okozott problémát a visszatérés, remélem, most sem fog. Nagyon bízom benne, hogy tudok még az első osztályban játszani, hiszen még 30 se leszek.

Mint ismert Szöllősi-Zácsik Szandra és a korábbi válogatott kézilabdázó Szöllősi Szabolcs első gyermeke, Hanna 2015 márciusában született.

Főkép: Kálóczi Imre a MBH társadalmi elnöke és Szöllősi-Zácsik Szandra 

(Fotó: budaorshandball.hu/Pozsonyi Roland)