Szombat reggel kezdődik Rakonczay Gábor újabb nagy kalandja

Az élet mindent felülír.

Elérkezett a várva várt pillanat, Rakonczay Gábor és a Solo Transatlantic Sup Expedition hivatalosan 2020. január 24-én, magyar idő szerint reggel 6:00 órakor indul Gran Canaria szigetéről, Pasito Blanco kikötőjéből. Aztán másképpen alakult minden – számolt be Rakpnczay Gábor csapata.

Megérkezett Graham hajója, így holnap helyett szombat reggel együtt indulunk, hogy az első pár mérföldet közösen tehessük meg. Óriási megtiszteltetés ez nekem.” – írja Facebook oldalán a sportoló, aki a beharangozott péntekii rajt helyett így szombaton vág neki a nagy kalandnak.

(Rakonczay Gábor és Graham Walter)

Graham Walter 72 esztendős, a világ egyik legidősebb egyéni ócáeni evezőse, így hatalmas inspirációt jelent Gábor számára.

Mivel Gábor szenvedélyes ultrafutó, az evezéshez egy futó-kihívást hirdetettnek. Arra buzdítjuk a szurkolókat, a támogatókat, barátokat, rajongókat, hogy sportoljanak Gábor sikeréért. Amíg Gábor 5200 kilométert evez, addig mi itthonról, vagy a világ bármely pontjáról támogassuk őt azzal, hogy futunk! A kilométereket pedig gyűjtsük közösen a hivatalos szurkolói csoportban a Facebookon:
https://www.facebook.com/groups/511752822666912/

Mind a facebookon, mint az instangram okdalán lehet követni Gábor legújabb kalandját.