Találkozzon FTC-legendákkal és nyerjen!

Október 26-án, szombaton az 1995-ös Fradi BL-hősei várják a szurkolókat az FTC-fotófesztivál 3 helyszínén.

A zöld-fehér klub keddi tájékoztatása szerint Lisztes KrisztiánKeller József és Szűcs Mihály várja és invitálja játékra a Fradi drukkereket a 120 éves az FTC fotófesztivál három kiemelt helyszínén! A három korábbi sztár futballista tagja volt 1995 őszén a Bajnokok Ligája csoportkörében szereplő Ferencvárosnak!

A BL-hősök október 26-án, szombaton kora délután játékra hívják és várják a drukkereket. „Legendáink a Ferencvárosi Torna Club megalapításának 120. évfordulója alkalmából – a IX. kerületi önkormányzattal közösen – megvalósított FTC-fotófesztivál három helyszínén, a Kerekerdő Parkban, a Nagyvárad térnél és a Groupama Arénánál várják a szurkolókat 14 és 17 óra között. Egykori kiválóságaink, akik egyébként most is a klubot erősítik, kérdéseket tesznek fel, és a helyesen válaszolók Bajnokcsapat-sálat, valamint karkötőt vehetnek át a játékos túra végállomásánál található Fradi Shopban. Fontos, mindhárom helyszínt fel kell keresni az ajándékhoz!

Diákigazolvánnyal rendelkező drukkereinknek nemcsak most szombaton, október 26-án 14 és 17 óra között érdemes felkeresni a közel 800 képből álló szabadtéri fotófesztivált, hanem az őszi szünet bármely napján. Aki október 26. és november 2. között, tehát az őszi szünetben járja be kiállításunk mind a 17 helyszínét, az a klubalapítás 120. évfordulójának emlékére kiadott pólón kívül Fradi-karkötővel és egy 1+1 fő részére felhasználható voucherrel gazdagodik. A voucher a november 24-ei, ZTE elleni mérkőzésen használható fel. A garantált nyereményekért nem kell más tenni, mint az akció napjai alatt az őszi tanszünet idején kitöltött pecsétfüzettel elmenni a Fradi Shopba, majd felmutatni a diákigazolványt!” – olvasható a közleményből.

A fotókiállításon látható képek közül egyébként jó párhoz a Groupama Biztosító jóvoltából kisebb méretben hozzá lehet jutni. Ezzel kapcsolatban további részletekért keresse fel a 120evemleke.hu  honlapot, ahol kiválaszthatja az önnek tetsző fotót.