Talma Classic: A legendás holland nagydíj következik most csütörtökön a Spíler TV-n

A SpílerTVMotorsportHD Projket ezen a héten is elhozza a 2007-es év legnagyobb izgalmait!

A Faster Promotion tájékoztatása szerint 2007-ben izgalmas versenyt mentek a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 köbcentis kategóriájában a hollandiai Assenben, Talmácsi Gábornak az utolsó métereken dőlt el ez a futama is! Talma ezután a verseny utána a világbajnokság tabelláján második helyen állt 131 ponttal.

Most csütörtökön újra átélhető izgalmak este 8 órától a Spíler TV -n, Mezei Dániel és Talmácsi Gábor kommentálásában.

Mint ismert a legsikeresebb magyar motorversenyző​, ​Talmácsi Gábor 2007-ben ért fel a csúcsra a MotoGP 125 kcm-es kategóriájában. 2007. november 4-én Valenciában pályacsúccsal szerezte meg ​polpozíciót​ a magyar motoros, ezer ​m​agyar szurkol​ó előtt a helyszínen, de százezrek, majd milliók előtt a tévéképernyők előtt. ​A pazar futam után ​Talmácsi Gábor 282 ponttal végzett a​ világbajnoki összetett élén, 5 ponttal megelőzve ​legnagyobb riválisát a spanyol Hector Faubelt, így az akkori Bancaja Aspar csapat pilótája a sportág első magyar világbajnoka lett.

A Spíler TV MotorsportHD projekt visszahozza ​a varázslatos ​pillanatokat, az izgalmakat​. A Talma Classic, a 2007-es év legnagyobb küzdelmeivel minden csütörtök este 20 órától a Spíler TV műsorán. #SpílerTVMotorsportHD #TalmaClassic

Figyeljétek a Spíler TV facebook oldalát – www.facebook.com/spilertv

Vélemény, hozzászólás?