Talmácsi Gábor világbajnok visszatér Japánba a hétvégi MotoGP futamra

​Szédületes versenyekre van kilátás a MotoGP idény ​​hajrájában a 2017-es évad végéhez közeledve. ​A Spíler TV kommentátorai​,​ a világbajnok Talmácsi Gábor és ​korábban többek közt az ő futamait is közvetítő Mezei Dániel Japánba utazik, hogy a Twin Ring Motegi pályájáról helyszíni ​kommentálással, ​bejelentkezésekkel és interjúkkal színesítve közvetítse az október 15-i MotoGP futamokat.

A Faster Promotion keddi tájékoztatása szerint ezen a hétvégén a Honda pályáján, Japánban a Twin Ring Motegin kerülhet még közelebb Marc Márquez ahhoz, hogy 2017-es Repsol Hondája is helyet kapjon a pálya mellett található legendás Honda Múzeumban, a világbajnok versenygépek mellett. Ahova Talmácsi Gábor első útja is vezetni fog megérkezésük után, mondta a világbajnok, hozzátéve, hogy természetesen kommentátor társát, Mezei Dánielt is meginvitálja egy múzeum látogatásra.

Talma, élete első pole pozícióját a 2​005-ös Japán nagydíjon szerezte meg, “Nagyon várom az utazást, Japán egy különleges ország, különleges emberekkel, igazi harcosok” kezdte meg az emlékezést világbajnokunk.“Ha kiérünk az igaz, hogy elsőnek a Honda múzeumba megyek, de utána a pályán meglátogatom az Aspar csapatot, akikkel bajnok lettem.“ 

A helyszíni közvetítések nem állnak messze Mezei Dániel​től sem​,​ aki Japában legutóbb ​16 éve járt, amikor a vizes világbajnokságról, Fukuokából közvetített. Szerinte “A világ egyik legizgalmasabb országa Japán, a legnagyszerűbb múlttal rendelkező motorsport márkáinak egyike a Honda, a pálya pedig szintén lenyűgöző. Alig várom, hogy ott legyek.” 

„GP STUDIO LIVE” nézőinek Balogh Tamás műsorvezető vendégeivel kielemzi a látottakat és hallottakat. Ezúttal a stúdióban egy igazán belevaló hölgy lesz a vendég, Kovács Niki motorversenyző és MotoGP szakújságíró. A férfi vendég a világ leggyorsabb motorjainak megszelídítője Tóth Zoltán Totti drag bike versenyző.

Az biztos, hogy akik ezen a hétvégén követik a Spíler TV MotorsportHD projekt keretében a futamközvetítéseket és a vasárnapi st​údióadást, élőben hajnalban és felvételről délután különleges​,​ élményben lesz rész​ük​.

Figyeljétek a SpílerTV facebook oldalát hajnalban élő bejelentkezés – háttér a stúdióból! – www.facebook.com/spilertv

fotók: Sportmenü / Kárpáti Balázs; Faster Promotion; kovacsniki.hu

Vélemény, hozzászólás?