Tizenegy éves a Sportmenü!

Újabb jelentős pillanathoz érkezett a portálunk: 11 éves lett a Sportmenü. Születésnapi gondolatok.

Kis lépés az emberiségnek, nagy dolog a Sportmenü életében: 11 évvel ezelőtt, 2009. április 8-án indult el az oldal. Hihetetlenül gyorsan elteltek a napok, hetek és az évek.

Az első emlékek, ami örökre megmaradnak

Sose fogom elfejteni, az első nagy torna a Sportmenü életében az A-csoportos jégkorong világbajnokság volt. Hosszú-hosszú idő után újra a legjobbak között a magyar válogatott. Zürichben megmutattuk, mi is az igazi magyar virtus. Picin múlott, hogy nem maradtunk bent a legjobbak között, de a szurkolók, akik kint voltak fergeteges hangulatot varázsoltak. Azóta is töretlen a magyar hoki népszerűsége, igaz ezért tesznek is a fiúk.

Az emlékezetes pillanatok

Számos nagy eseményről beszámoltunk, kiemelkedik a két nyári olimpia (London 2012 és Rio 2016). Nemcsak dolgoztunk, hanem szurkoltunk a sportolóknak, hogy méltóképpen szerepeljenek a versenyeken. További történelmi pillanat volt, amikor hosszú-hosszú idő után a magyar labdarúgó-válogatott kijutott az Európa-bajnokságra. A 2016-os Eb-szereplés örök emlék marad számunkra.

Nincs megállás: Hajrá Sportmenü!

Az elmúlt évek során elég sok tapasztalatot szereztünk, voltak hullámvölgyek és hullámhegyek. Több koncepció elindult, ami a cél: fejlődni, jobbnak és különlegesnek lenni. Ehhez nagyfokú alázat, kitartás és türelem kell. Mindig nagy figyelemmel követjük a trendeket, az olvasói véleményeket, több közösségi oldalon (facebookon, instagramon) is jelen vagyunk.

2017. júliusától két új tulajdonos vezetésével megújult formában és lendülettel megy tovább a Sportmenü szekere. Olykor-olykor akadnak nehéz napok, amikor az ember kedve kicsit rosszabb, sok minden megfordul a fejében, de egy gesztus, egy kedves szó, egy tett helyre teszi az embert.

A koronavírus miatt mindenki életében emlékezetes marad a 2020-as esztendő. Megtanuljuk újra értékelni az élet apró örömeit és ezáltal később még jobban tudjuk megbecsülni a napi, illetve a nagyobb (sport)sikereket.

Köszönet illeti a korábbi és a jelenlegi munkatársakat, a fotós kollégákat, a sportági szövetségeket, a klubokat és az ügynökségeket. Köszönjük a bizalmat.

A legfontosabb: köszönöm neked kedves Olvasó, hogy itt vagy velünk.

Engedjétek meg, hogy egy kedvenc idézettel zárjam a soraimat:

Madách Imre: Az ember tragédiája (részlet):
„ember: küzdj és bízva bízzál!„

 

Kárpáti Balázs
Főszerkesztő

2020.04.08.