Tomori Zsuzsanna szombaton visszatérhet a pályára

Az októberi térdsérülése követően szombaton újra pályára léphet a Győri Audi ETO KC válogatott játékosa, Tomori Zsuzsanna.

A győri klub hivatalos honlapjának pénteki közlése szerint a rutinos játékos 2017 októberében, a magyar válogatott Fehéroroszország elleni EB-selejtezőjén szenvedett térdsérülést. Az operációt követő rehabilitációs időszak leteltével a játékos, csapata edzéseinek immár aktív résztvevőjeként napról napra egyre jobban halad – a szombati bajnoki összecsapáson már bevetésre kész!

Nagyon örülök, hogy problémamentesen, rendben haladt a térdsérülésemet követő rehabilitáció, s hogy végre csatlakozni tudtam a többiekhez. A mai tréningre mindenki visszaérkezett Győrbe – a sérülteket leszámítva – és készülünk az előttünk álló újabb kihívásokra” – melyekből most már Zsuzsi is minél aktívabban szeretné kivenni a részét. „A térdem szerencsére egyre jobban bírja a terhelést, remélem, hogy a játékba is hasonlóan gyorsan sikerül visszailleszkednem, késznek érzem magam a feladatra. Szombaton utazom is a csapattal Kecskemétre, remélem, kapok is játéklehetőséget.” – nyilatkozta Tomori Zsuzsanna.

Szombaton az NB I-es újonc Kecskemét otthonában lép pályára a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC.

fotó: gyorietokc.hu