Törökországba igazolt a magyar válogatott röplabdázó

Baróti Árpád válogatott röplabdázó a lengyel bajnok Zaksa csapatától a török Bursába igazol.

Kaptam ajánlatot a francia bajnok Tours-tól is, ám Törökországban még nem játszottam, kíváncsi voltam, milyen a bajnokság” – mondta Baróti, aki hozzátette, nem akart az utolsó pillanatig kivárni, mert sok játékossal beszélgetett, megcsappantak az ajánlatok, ezért sokaknak nincs még szerződése – számolt be az MTI.

A magyar szövetség csütörtöki beszámolója szerint a Bursa a félbeszakadt idényben a bajnokság hetedik helyén állt, így ősztől várhatóan nem szerepelhet nemzetközi kupában. Nagy váltás ez Barótinak azután, hogy lengyel klubjával negyeddöntőig jutott a Bajnokok Ligájában, amelyben a teljes mezőny nyolcadik legjobb pontszerzője volt.

Klassz volt a BL-ben játszani, de a rengeteg fárasztó utazás nem hiányzik majd. Előfordult, hogy haza sem mentünk, az egyik mérkőzés helyszínéről repültünk a másikra. A Bursával a legjobb hat közé, rájátszásba akarunk jutni, szóval lesznek feladatok a török bajnokságban is. Beszéltem az egyik leendő csapattársammal, aki már három éve Bursában játszik, és nagyon dicsérte a klubot, hogy mennyire korrektek” – mondta a 28 éves feladóátló.