Továbbra is Pintér Attila a Mezőkövesd vezetőedzője

Pintér Attila irányításával folytatja a munkát a Mezőkövesd.

A klub hivatalos honlapjának közlés szerint a szakember az előző idényben 10 forduló után vette át a stafétát, akkor a Mezőkövesd a tabella utolsó helyén állt 8 ponttal az OTP Bank Ligában. A folytatásban néhány hét alatt talpra álltak labdarúgók, amit jól jelez, hogy a tavaly december 5-én Zalaegerszegen elszenvedett 3-0-s vereséget követően zsinórban 13 mérkőzésen maradtak veretlenek a bajnokságban. Csapatunk 23 találkozón összesen 34 pontot szerzett Pintér Attila vezetésével és ezzel meghoszabbította élvonalbeli tagságát, július végén a 7. idényét kezdheti meg az első osztályban.

A sikeres szezon után vezetőedzőnk és Tállai András elnök egyeztettek a folytatásról, melynek végén eldőlt, hogy a 2021-2022-es szezonban is Pintér Attila vezeti majd csapatunkat.

Vezetőedzőnk szerződése még két évig érvényben volt, de a záradéka szerint minden évben, az idény után meg kell állapodnunk a folytatásról  Ennek jegyében leültünk és úgy döntöttünk, hogy a soron következő idényben is együtt dolgozunk. A nyáron elsősorban magyar játékosokat kívánunk szerződtetni. A Pintér Attilával folytatott megbeszélés során konkrét nevek és elképzelések is elhangzottak. Ezeket támogatom, miként azt is, hogy a hazai futballistákra és ne a légiósokra építsük a jövőnket. Most az a legfontosabb, hogy a kapusposztra igazoljunk, hiszen Szappanos Péternek lejárt a szerződése, ő biztosan távozik. Egyébként minden csapatrészünket meg akarjuk erősíteni, és egyetlen célunk lesz a következő idényben: a bennmaradás kiharcolása. – mondta Tállai András elnök.

fotó: mezokovesdzsory.hu